Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

GRRR – Creative Digital Agency

Amsterdam
25-49
25-49
Amsterdam

Creative Digital Agency voor Zinnige Zaken.

GRRR is een creatief digitaal bureau. We creëren digital identities, websites en apps. Maar als een poster beter werkt, why fight it? Meestal is het een combinatie: verschillende media die samenkomen om een compleet verhaal te vertellen. Als het maar impact creëert.

Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever.

Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met Zinnige Zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform.

We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.

Als gecertificeerd B Corp laten we die impact driejaarlijks onafhankelijk controleren en waarderen.

‘We laten zien dat het allebei kan: een artistiek statement maken en een intuïtieve website. Zoals de White Cube de kunst beter tot zijn recht liet komen, is ook hier de digitale vorm dienend aan de inhoud. Tegelijkertijd is het ook een iconisch nieuw beeld’ – Robin Holland, product owner Stedelijk Museum

Contactinformatie

GRRR – Creative Digital Agency

Prins Hendrikkade 21 D

1012 TL Amsterdam

020 – 32 077 08

info@grrr.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.