Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Pensioen, hoe zit dat nou eigenlijk?

Online
23/05/2023

In samenwerking met BrightPensioen organiseren wij op 23 mei om 13:00 een online kennissessie over pensioen. Een veelbesproken onderwerp waar wij en politiek Den Haag niet over uitgesproken raken. Sjaak Zonneveld, één van de initiatiefnemers van BrightPensioen, maakt graag samen met jullie een deep dive in dit onderwerp. Thema’s die gedurende deze sessie aan bod zullen komen:

Wat is pensioen en hoe werkt pensioen in NL
Wat is het verschil tussen een ‘eigen potje’ en een ‘collectief potje’? Hoe richt je dit eigen potje in, en hoe pak en behoud je vervolgens de controle?

Verschillende pensioen pijlers
Daarna zal Sjaak verder uitweiden over de verschillende pensioenpijlers. Wat zijn precies de verschillen tussen deze 3 pijlers en wat zijn de voor- en nadelen tussen pijler 2 en 3?

De nieuwe pensioenwet
De nieuwe pensioenwet moet nog worden aangenomen door de Eerste Kamer, maar dat deze nieuwe wet er aan komt staat vast. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen en wat gaat dit betekenen voor jou en je medewerkers?

Uiteraard willen we zoveel mogelijk ruimte bieden voor jullie vragen specifiek. Daarom het verzoek aan jullie om vooraf je vraag of vragen in te sturen zodat Sjaak deze tijdens de sessie zoveel mogelijk mee kan nemen in zijn verhaal. Je kan je vragen mailen naar info@dutchdigitalday.com.

Over Sjaak Zonneveld
Sjaak Zonneveld is een gedreven ondernemer die het Nederlandse pensioenstelsel wil veranderen. Daarom schreef hij ‘Het Nieuwe Werken aan je pensioen’ en is hij één van de initiatiefnemers van BrightPensioen.

Over BrightPensioen
BrightPensioen is een social enterprise en is er voor iedereen die zelf pensioen moet regelen. Maar ook voor werkgevers, die een moderne en flexibele pensioenoplossing willen.

BrightPensioen is meer dan pensioen. Want die financiële wereld, dat kan volgens Bright beter. Eerlijker, transparanter en duurzamer. Zij geven graag het goede voorbeeld. Daarom werken ze met een coöperatie. Samen zijn ze sterker. Ook beleggen ze duurzaam. En verdienen ze niet aan het pensioen van hun deelnemers, maar aan een vast lidmaatschap. Zo houden iedereen aan het einde van de rit meer over.

Voor wie?
Deze sessie is voornamelijk bedoelt voor bureau eigenaren en HR-teams, maar uiteraard nodigen we iedereen die dit interessant vindt van harte uit.

Waar en wanneer?
De Kennissessie staat gepland op 23 mei om 13:00 uur en zal online plaatsvinden.

Meedoen?
Wil je hierbij aanwezig zijn? Schrijf je dan in via dit formulier of mail naar info@dutchdigitalagencies.com.

Details

Datum
23/05/2023
Tijd
13:00
Duur
1 uur
Inschrijven