Webinar Digital Ethics: hoe geef je dat vorm met je klant

Online
2021/05/27

Digitalisering dringt door tot ieder aspect van ons leven. De digitale bureaus spelen hierbij een belangrijke rol. Helaas zijn er diverse voorbeelden van ongewenste effecten of misbruik in deze tijd. Het is tijd om na te denken over de maatschappelijke en morele impact van technologie. Tijdens de webinar Digital Ethics op donderdag 27 mei neemt Robert de Snoo, van het Human & Tech institute, jullie mee in de ontwikkelingen en gevolgen met betrekking tot privacy en ethiek.   

Hoe ga je om met de ethische aspecten van datagebruik en digital marketing? En hoe creëer je vertrouwen in je organisatie? Wat is digital ethics en hoe geef je dat vorm samen met je klant. Het Human & Tech Institute ontwikkelde met vooraanstaande denkers uit wetenschap, overheid en bedrijfsleven de Trust canvas: een methodiek die bronnen van vertrouwen identificeert, ontsluit en vertaalt naar nieuw zakelijk succes. Daarnaast biedt het concrete handvaten voor ethische reflectie in de praktijk. Ethiek is leuk maar het moet wel geld opleveren voor digital agencies.

Robert vertelt ons meer aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Heb je zelf vragen? Laat het ons vast weten. Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@dutchdigitalagencies.com

Deze webinar is alleen toegankelijk voor leden van DDA.

Details

Datum
2021/05/27
Tijd
13.00 uur
Duur
1 uur
Inschrijven