Webinar: De kracht van Diversiteit & Inclusie

2021/04/13

Op dinsdag 13 april 13 uur organiseert DDA de webinar De kracht van Diversiteit & Inclusie.

Waarom Diversiteit & Inclusie?
Divers samengestelde teams hebben de potentie productiever, creatiever en winstgevender te zijn, omdat mensen zich veiliger, meer op hun gemak en zelfverzekerd voelen. Daarnaast vergroot je met een divers team je markt doordat je toegang krijgt tot meer groepen klanten. Maar om dat te bereiken, is een inclusieve cultuur vereist: een werkomgeving die alle verschillen benut.

Uit het DDA-ledenonderzoek kwam naar voren dat leden behoefte hebben om meer te weten over D&I, tips willen om ermee te starten en kennis willen delen met andere bureaus.

Webinar
Gloria Keukens van Mondiaal Training verzorgt de webinar op 13 april en zal ingaan op deze onderwerpen:

  • 5 redenen waarom D&I belangrijk is voor je bedrijf
  • Voordelen en valkuilen van werken in een divers team en hoe je het meeste uit je diverse team haalt
  • Zo start je met diversiteit en inclusie in jouw bedrijf

Aansluitend op de webinar delen we ook een Handreiking om te starten met D&I, een naslagwerk vol praktische tips om te starten met diversiteit initiatieven met de meeste impact.

D&I Programma
Deze webinar is de aftrap van een uitgebreider Diversiteit & Inclusie programma met verdiepende workshops en kennissessies door experts uit ons eigen DDA-netwerk.

Wil je hierbij zijn?
Aanmelden kan via info@dutchdigitalagencies.com.

Heb jij je al opgegeven? Uiterlijk maandag 12 april delen we via mail de Zoom link naar de webinar.De webinar is exclusief voor leden van Dutch Digital Agencies

Details

Datum
2021/04/13
Tijd
13.00 uur
Duur
1 uur
Inschrijven