Webinar: CMD Talent Event

2021/04/08

DDA organiseert op 8 april het online CMD Talent Event, de online variant van de INCMD-DDA Talentendag. Het liefst hadden we dit event zoals voorgaande jaren fysiek gehouden, hopelijk lukt dat volgend jaar weer. Het doel van het event is aan CMD-studenten te laten zien hoe het is om te werken bij een digital agency. Daarnaast kunnen medewerkers van bureaus en CMD-talent elkaar ontmoeten.

Het programma

  • We starten met een keynote van Pieter Aarts. Hij heeft 20 jaar ervaring als designer bij bekende Nederlandse digitale bureaus zoals Fabrique, Dept en Osudio, nu werkt hij bij EPAM Continuum. In zijn presentatie gaat Pieter eerst in op de veranderingen in ons werkveld, waaronder de effecten van de corona pandemie. Hij sluit af met zijn persoonlijke take-aways voor het komende jaar en advies voor jullie: Waar kun je als CMD student hierna het verschil maken? Waar zitten de haakjes voor jouw afstuderen, stage of de eerste stappen in jouw loopbaan?
  • Case 1: Shiri Peters, concepter bij digital agency FX Agency, vertelt over de case ‘Top Employer Certification Celebration 2021 van Top Employers Institute. Een volledig virtuele en live award show voor meer dan 10.000 bezoekers van over de hele wereld, om je vingers bij af te likken.
  • Alumni Annabel Pieren, visual designer bij digital agency Essense, vertelt hoe het is om te werken in de bureauwereld. En ze geeft jullie tips die ze goed had kunnen gebruiken toen ze zelf net afgestudeerd was.
  • Case 2: Stefan Veen, senior UX designer van Momkai, laat zien hoe je met memberful design de band met je ‘gebruikers’ kunt versterken door ze als leden te zien.

Talent Chat
We sluiten het programma af met de Talent Chat in de video conference tool Mibo van Q42! Hier kunnen studenten en bureaus met elkaar kennismaken en verder praten over de presentaties.

Wil je het CMD Talent Event bijwonen?

* Ben je CMD-student? Meld je dan hier aan.
* Werk je bij een van de leden van Dutch Digital Agencies en wil je bij de Talent Chat zijn? Meld je dan aan via dit formulier.

Details

Datum
2021/04/08
Tijd
14:00
Duur
2
Inschrijven