Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Webinar | alles wat je wilt weten over cyber security met ICTRecht

Online
21/11/2023

In navolging van de webinar met 2ICT over het cyber security proof maken van je organisatie, hebben we nu zoals beloofd, een sessie georganiseerd met ICTRecht. Deze sessie staat gepland op 21 november om 13:00 uur en zal ongeveer een uur duren. De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

  • Informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy.
  • Welke certificeringen zijn er en is dat nuttig?
  • De zorgplicht en aansprakelijkheid van IT-leveranciers.
  • Hoe kan ik mijn organisatie verzekeren tegen een mogelijke cyber aanval?

Het aantal hacks, datalekken en IT-incidenten stijgt naar ongekende hoogte. Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je gehackt wordt, maar eerder wanneer.

Misschien heb je wel eens nagedacht over een certificering om aan te tonen dat het bij jouw bureau wel goed zit of is een certificering een harde eis van een (nieuwe) opdrachtgever. Daarnaast vraag je je misschien af wat het nut eigenlijk is van zo’n certificering. De IT is toch uitbesteed en de leverancier levert de beveiliging. Op dat gebied word je toch volledig ontzorgt en is je leverancier verantwoordelijk?

Onder meer bovenstaande onderwerpen zullen aan bod komen tijdens de webinar op dinsdag 21 november. Oprichter en directeur Kors Monster en information security consultant Alexander Freund hebben uitgebreide kennis op bovenstaand gebied en delen graag hun kennis en ervaring met jullie. Om deze online gathering zo concreet mogelijk te maken, beantwoorden zij ook graag jullie vragen. Indien mogelijk, zou het enorm helpen als je deze vooraf met ons wilt delen. Je kan je vragen mailen naar info@dutchdigitalagencies.com.

Over ICTRecht

Met een team van meer dan 180 specialisten voorziet ICTRecht vanuit vijf locaties – Amsterdam, Groningen, Maastricht, Eindhoven en Enschede – klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech. Van startup tot multinational en van overheidsinstantie tot zorginstelling. ICTRecht is flexibel, creatief en denkt proactief met je mee. De specialisten van ICTRecht snappen techniek en de bijbehorende juridische aspecten. De adviezen van ICTRecht zijn concreet en begrijpelijk, en geven blijk van technische kennis.

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die dit een interessant onderwerp vindt en/of er binnen zijn of haar organisatie iets mee wil doen.

Meedoen?

Wil je hierbij aanwezig zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier of mail naar info@dutchdigitalagencies.com.

Details

Datum
21/11/2023
Tijd
13:00
Duur
1 uur
Inschrijven