Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

De impact van uren schrijven op de winstgevendheid van je bureau

Online
22/03/2022

Bureaus hebben vaak een haat-liefde verhouding met uren schrijven. Binnen het bedrijf wordt het vaak als een ‘last’ ervaren, terwijl jij als bureaudirecteur van een urenfabriek juist precies wilt zien hoeveel tijd er in ieder project gaat zitten. Waar loop jij als bureau op leeg en met welk project heb je de hoogste marge? Wat levert het je nou eigenlijk op, inzicht in je uren? Op 22 maart is Olivier Zeestraten te gast bij de webinar ‘De impact van uren schrijven op de winstgevendheid van je bedrijf’.

Hoe motiveer je je collega’s zodat uren schrijven makkelijker gaat? Wat is de impact van uren schrijven op je cijfers? Aan de hand van een (anonieme) case geeft Olivier praktische tips. Aan welke knoppen kun je draaien om je winstgevendheid te verhogen? Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen via de Q&A. 

Heb je vooraf specifieke vragen over dit onderwerp? Stuur je vragen uiterlijk 15 maart naar info@dutchdigitalagencies.com, dan verwerken we die in de presentatie.

Over Olivier Zeestraten

Olivier helpt agency-ondernemers grip te krijgen op de groei van hun bedrijf. En dan vooral op de businesskant, de cijferkant. Met meer winstgevendheid en groei als resultaat. Dit doet hij als als coach, trainer en spreker. En ook met zijn ‘High Performance Agency #Mastermind’, een hands-on ‘grip op cijfers’-programma exclusief voor agency-ondernemers die willen groeien.

Wil je bij deze webinar zijn?

Geef je op via info@dutchdigitalagencies.com. Of vul het formulier hieronder in.

Deze sessie is alleen voor leden van DDA en met name interessant voor bureau eigenaren en MT leden.

Details

Datum
22/03/2022
Tijd
13:00
Duur
1
Inschrijven