Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

DDD pre-programma sponsored by CLICKNL

LIEF, Amsterdam
28/06/2024

Dutch Digital Day trapt dit jaar niet alleen af met het DDD Talentprogramma, maar ook met een speciaal pre-programma, een netwerkbijeenkomst voor MKB ondernemers. Dit speciale en unieke pre-programma wordt georganiseerd door Dutch Digital Day en CLICKNL. Het DDD pre-programma bestaat uit een inspirerende, interactieve presentatie door Kristel Thieme, oprichter en directeur bij New Future Lab en oprichter Digihandig, en Tomasz Jaskiewicz, lector Civic Prototyping aan de Hogeschool Rotterdam en Design Fellow in Prototyping Complexity aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft.

Kristel en Tomasz nemen ons aan de hand van concrete casussen en voorbeelden mee in het land van digitale toegankelijkheid en inclusie. Hoe kan je voorkomen dat het enkel een checklist is om aan wetgeving te voldoen? Hoe ga je er in de praktijk mee aan de slag? En: wat is nu eigenlijk het verschil tussen toegankelijkheid en inclusie?  

De keynote van Kristel en Tomasz staat gepland op 28 juni van 12:15 – 12:45 uur. Aansluitend zullen we onder het genot van een lekkere lunch verder praten over dit onderwerp, waarna om 13:30 uur Dutch Digital Day zal beginnen.


Wil je er bij zijn? Geef je dan nu op via deze link, dan houden we, ook voor de lunch, rekening met je komst. Je kan alleen aanwezig zijn bij deze keynote als je kaarten voor DDD hebt gekocht.

Tot dan! Fenna & Karlijn

Details

Datum
28/06/2024
Tijd
12:15
Duur
30 minuten