Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Studenten challenge Dutch Design Week

Eindhoven
22/10/2021

Dutch Design Week is in aantocht en ook dit jaar focussen we op talent! Ook dit jaar organiseren Dutch Digital AgenciesNight of the Nerds én Dutch Digital Design samen bij het SintLucas College in Eindhoven een creative Jam. 

Op vrijdag 22 oktober van 8.30-14.00 uur gaan teams van max. 8 studenten van verschillende opleidingen uit het hele land met elkaar aan de slag aan een challenge van een echte opdrachtgever. Opleidingen als St Lucas, CMD, HvA en de Master Digital Design zullen weer aan deze sessie deelnemen onder begeleiding van dé experts uit onze industrie! Medewerkers van bureaus zullen talent laten zien hoe zij een project aanpakken. Uiteindelijk zullen alle teams kort hun idee presenteren en zal een professionele jury een winnaar kiezen.

Thema Dutch Design week
Het thema van de challenge zal aansluiten op de thema’s van de Dutch Design Week: the Greater Number. De focus ligt aan de ene kant op minder gebruik, minder productie en dus minder afval. En als het dan om meer gaat, dat het dan beter zou moeten zijn. Ofwel duurzamere producten met meer waarde, waardoor consumenten anders met producten omgaan.

Programma challenge vrijdag 22 oktober:
08.30 Inloop
09.00 Welkomst, briefing, presentatie
09.15 Start van de Creative Jam 
12.15 Einde van de Creative Jam 
12.15 Lunch
12.45 Pitch presentaties (max 2 mins per team)
13.15 Jury deliberation + masterclass 
13.15 Hapjes en drankjes
13.30 Prijs uitreiking
14.00 afronden
(NB. Dit is een voorlopig programma en kan nog wijzigen)

Corona Toegangsbewijs
We vragen alle deelnemers (studenten, jury, begeleiders etc) van dit event bij aankomst een corona toegangsbewijs te tonen. 

Wil je hierbij zijn? 
Wil jouw bureau kennismaken met deze creatieve studenten en ze begeleiden bij hun challenge? Er is plek voor 2 medewerkers per bureau, denk aan designers, UX’ers, etc.

<< Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event >>

Details

Datum
22/10/2021
Tijd
8:30
Duur
6
Inschrijven