Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Bijeenkomst UX-designers

Rotterdam
10/10/2023

Enige tijd geleden is er een initiatief gestart om de UX-designers van onze leden te verbinden en kennis te laten delen. We hebben de eerste bijeenkomst gepland.

We willen jullie graag ontmoeten op dinsdag 10 oktober, vanaf 17:00. UX Lead Pim van ’t Slot gaat ons in een interactieve sessie meer vertellen over Communicatie en hoe je je collega’s en de klant mee kan nemen en overtuigen in je design keuzes.

Omdat dit de eerste bijeenkomst is willen we ook genoeg tijd hebben om elkaar te leren kennen en te netwerken, dus zullen we zorgen voor pizza’s en een drankje.

Locatie

We mogen gebruik maken van een meeting ruimte bij Bitfactory:
Goudsesingel 164
3011 KD Rotterdam

Bitfactory zit op de 4e etage in Het Industriegebouw (HIG). Als je de hoofdingang neemt, kun je met de trap of met de lift naar de 4e etage en zie je daar vanzelf het logo (en de ingang).

Er is ook een mogelijkheid om al eerder te komen en daar nog even van een werkplek gebruik maken. Laat ons even weten als je dit wilt doen.

Aanmelden kan via dit formulier of een mailtje naar info@dutchdigitalagencies.com. We kijken er naar uit jullie dan te zien!

Details

Datum
10/10/2023
Tijd
17:00
Duur
2,5
Inschrijven