Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Video Editor Stagiair

Vacature | Video Editor Stagiair

We zoeken iemand die staat te trappelen om verhalen tot leven te wekken in beeld en geluid, en het wel ziet zitten om dat bij het beste én leukste digitale bureau van Nederland te doen.

Zullen wij ons eerst even voorstellen?

Hi! Wij zijn FX Agency, een digital experience agency (en trouwens ook het beste digitale bureau van Nederland). Wij vertalen verhalen en brengen ze tot leven. Dat doen we voor een aantal van de grootste en bekendste bedrijven van Nederland (zoals HEINEKEN, Deloitte en ING), met campagnes, creatieve content én succesvolle events. 

Als zelfsturend professional binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Dit betekent dus ook dat we op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een enorme liefde voor hun vak. Van die mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar ligt, hoef ik me geen zorgen te maken en wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.’ Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn nu op zoek naar een Video Editor Stagiair voor 32-40 uur in de week.

Wat je op je verjaardag vertelt wat je doet

“Ik loop stage als video editor bij een van de vetste bureaus van Nederland, FX Agency. We werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, en Deloitte. En maken voor hen de meest fantastische digitale concepten, events & experiences. Daar is video dan weer een belangrijk onderdeel van en dáár zit ik op”

Wat je écht doet

Bij FX Agency kijken we altijd hoe we het verhaal van onze klanten op een mooie en visueel sterke manier kunnen overbrengen. Daarbij is video en 2D/3D-animatie één van de middelen die we graag inzetten. Een video is nooit ‘slechts een video’ maar maakt deel uit van bijvoorbeeld een online game of website, een supersonische presentatie, of misschien wel de gevel van de Ahoy. We kijken nergens meer van op! Daarnaast zien we elke video als een kans om iets nieuws uit te proberen… want daar houden we juist zo van.

Als Video editor stagiair(e) werk je nauw samen met ons team van creatieven, bestaande uit Concepters, Graphic Designers, Interaction Designers, Developers én Video editors natuurlijk. Maar wat je maakt moet er niet alleen vet uitzien, het moet ook inhoudelijk helemaal kloppen. Daarin word je begeleid door de Projectmanagers. Met hun briefing in je broekzak is het aan jou om er een vernieuwend en gaaf product van te maken met vrijheid voor je eigen ‘signature’.

En dat kan jij als je:

 • Derde- of vierdejaars student bent op een Media Design gerelateerde opleiding (HBO niveau);
 • Je kent Premiere Pro, After Effects op je duimpje;
 • Je hebt Kennis van Photoshop en Illustrator. Ook van Cinema4D? Dat is helemaal top!;
 • Je bent in staat om mee te draaien en zelfstandig aan een project te werken;
 • Je bent pas tevreden wanneer iets he-le-maal perfect is;
 • Een flinke dosis creativiteit, enthousiasme en liefde voor het vak. 

En daar krijg je dit voor terug:

 • Geld (een lekkere stagevergoeding).
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling.
 • Een hippe bio lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslag fanaat.
 • Afwisselend werk in een ongekend goede werksfeer met een hecht team van 35 mensen bij FX Agency en een houten indiaan.
 • Collega’s die het uiterste uit zichzelf en uit jou halen.
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency, zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien.
 • Legendarische FX-feesten en de leukste teamactiviteiten (digitaal of op 1,5 meter!)
 • Een awesome stagebegeleider die echt tijd voor je vrij maakt.

Ben jij dit he-le-maal?

Solliciteer dan zo snel mogelijk door een mail met je CV en killermotivatie te sturen naar Maris Jacobs.

Details

Post date
02 Jun 2021
Salary range
-
Employment
Baan