Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Video Editor & Motion Graphic Designer

40 hours

We zoeken iemand die staat te trappelen om verhalen tot leven te brengen in beeld en geluid, en het wel ziet zitten om dat bij het beste (volgens FONK) én leukste (volgens onszelf) digitale bureau van Nederland te doen.

Zullen we ons eerst even voorstellen?

Bij FX Agency zorgen we dat jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient. We vinden het namelijk best gek dat we ‘buiten’ gewend zijn aan soepele, sexy platforms als Netflix of Instagram, maar veel zakelijke communicatie (op zijn zachtst gezegd) nog niet zo ver is. Samen met een aantal van de bekendste bedrijven van Nederland (bijvoorbeeld HEINEKEN, Deloitte en ING) brengen we inhoudelijke verhalen over en creëren we unieke belevingen.

Als zelfsturend professional binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Dit betekent dus ook dat we op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een enorme liefde voor hun vak. Van die mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar ligt, hoef ik me geen zorgen te maken en wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.’ Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn nu op zoek naar een Video Editor & Motion Graphic Designer voor 40 uur in de week..

Wat je op een verjaardag vertelt wat je doet

“Ik maak oogstrelende video’s en animaties bij het leukste bureau van Nederland, FX Agency. We werken voor mooie merken als Heineken, ING, KLM, en Deloitte en maken voor hen de meest awesome digitale concepten, events & experiences. Daarbij zit altijd bewegend beeld en dáár zit ik op!”

Wat je écht doet

Bij FX zijn we de hele dag door bezig met het tot leven brengen van verhalen. Daarbij maken we vaak en graag gebruik van heerlijke video’s en 2D/3D-animaties.

Zo’n video is trouwens nooit ‘gewoon een video’ maar onderdeel van een groter digitaal concept zoals een online game of website, een supersonische presentatie, of misschien wel de gevel van het Scheepvaartmuseum of Ahoy.

 

Als Video Editor & Motion Graphic Designer werk je nauw samen met ons team van creatieven, bestaande uit Concepters, Grafisch Designers, Interaction Designers, Developers en Projectmanagers  natuurlijk. Jij kunt editen als een god en je kunt als geen ander jouw gevoel voor storytelling in een video leggen. Je hebt animatie skills waar Pixar jaloers op is en gaat er altijd voor om het het project nóg vetter/origineler/beter te maken! Dat doe je niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Want ook voor onze eigen marketingmaterialen nemen we met niets dan het beste genoeg!

En dat ben jij als je:

 • Premiere Pro en After Effects op je duimpje kent;
 • Daarnaast ook kennis hebt van Photoshop en Illustrator;
 • En misschien zelfs wel van Resolve of Cinema4D;
 • Zonder al te veel begeleiding mee kan draaien en zelfstandig aan je eigen projecten kunt werken;
 • Pas tevreden bent wanneer iets he-le-maal perfect is;
 • Een flinke dosis creativiteit bezit en enthousiasme en liefde voor het vak;
 • Misschien wel ambities hebt op het gebied van Regie. (Geen must, wel bonuspunten!)

En daar krijg je dit voor terug:

 • Geld.
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling.
 • Een hippe bio lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslag fanaat.
 • Afwisselend werk in een ongekend goede werksfeer met een hecht team van 35 mensen bij FX Agency en een houten indiaan.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsomstandigheden, waaronder een goed geregeld pensioen.
 • Collega’s die het uiterste uit zichzelf en uit jou halen.
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency, zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien.
 • Legendarische FX-feesten en de leukste teamactiviteiten (op 1,5 meter!).

Ben jij dit he-le-maal?

Solliciteer dan zo snel mogelijk! Dank je wel alvast!

Details

Post date
30 Jun 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur