Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Traffic Manager

160 hours
Gezocht: Traffic manager met mensenkennis, motor achter de talenten van Kaliber.

 

Wat je gaat doen als traffic manager

Onze toekomstige traffic manager is het meesterbrein achter perfecte planningen van Kaliber. Jij brengt structuur aan, coördineert hoog over en leidt alles in goede banen. Maar je bent meer dan planningspuzzelaar. Mensen zijn tenslotte geen tetrisblokjes die je in elkaar kan schuiven. Daarom werk je samen met collega’s van alle afdelingen, van account tot creatie, design en development. Dankzij jou hebben de collega’s en teams zo goed mogelijk de tijd en ruimte om het beste werk te maken.

Jij bewaart de rust in alle bureau-hectiek. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis – het leven laat zich niet altijd perfect plannen. Dus ben je flexibel, hou je je hoofd koel en bewaak je het overzicht. Want chaos komt niet in jouw woordenboek voor. Je bent oplossingsgericht en altijd op zoek naar hoe het wél kan. Je zorgt voor een optimale bezetting van alle collega’s en houdt tegelijkertijd oog voor de mens achter de namen op de planning. Je beheert onze flexibele schil van freelancers en bedenkt passende oplossingen binnen deadlines en volle agenda’s.

Kaliber in het kort

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. Samen met o.a. developers, designers, strategen en marketeers werken we vanuit ons clubhuis aan intensieve interactie. Dat doen we grote merken als bol.com, Rabobank en Jumbo. Maar ook voor Utrecht’s finest zoals het Spoorwegmuseum, Bieb Neude en het nijntje museum.

Ons werk is divers. We maken campagnes, bouwen platformen, creëren creatieve content en buigen ons over de data. Maar dat zijn slechts de middelen om het doel te bereiken: mensen iets laten voelen. Ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap, op de juiste manier gebracht. Zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

Zo draag jij daar aan bij

Samen met de vijf Interactive Producers (IP) zorg jij voor structuur, overzicht en kloppende planningen. Waar IP zich meer inhoudelijk bezighoudt met het team, de opdrachtgever en de projectplanning, ben jij verantwoordelijk voor het grotere plaatje.. De traffic manager is de onmisbare schakel tussen alle projecten, mensen en teams; de verbinder die uit kan zoomen en zorgen dat het allemaal samen klopt. Je spart met IP en Leads over de teams, conflicterende planningen en deadlines. Dankzij jouw heldere overzicht en pragmatische aanpak, is voor alles een oplossing te bedenken.

Een greep uit de werkzaamheden:

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt 5 jaar werkervaring als traffic manager bij een bureau.
  • Je bent organisatorisch sterk en regelt je eigen zaken.
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en doortastend.
  • Nieuwsgierigheid: je bent een spons als het aankomt op kennis vanuit andere disciplines.
  • Planningstools kennen nauwelijks geheimen voor je.
  • Je zoekt altijd naar hoe het slimmer, efficiënter en beter kan.
  • Je bent een teamplayer met aanvoerdersband: je inspireert en enthousiasmeert collega’s.
  • Je voelt je op je gemak in een creatieve en innovatieve omgeving

Details

Post date
24 Dec 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
160 uur