Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Accountmanager

40 hours
Wat ga je doen?

M2mobi werkt graag samen met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. M2mobi ken je van de AH to go app en is verantwoordelijk voor de nieuwe Fit for Free app. Recentelijk is M2mobi er in geslaagd binnen 6 maanden een payment app voor InsingerGilissen te realiseren.

For this role, we’re looking for a candidate who is fluent in Dutch. 

Als senior Accountmanager bij M2mobi ligt je focus vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten om verdere groei te realiseren. Dit doe je onder andere door samen met het team te werken aan pitches en bureaupresentaties om te bewijzen dat M2mobi de beste is. Je vertaalt de behoefte van de klant naar de beste mobile first oplossingen van M2mobi

In deze rol krijg je alle vrijheid om bij bekende merken aan tafel te komen en om vervolgens voor deze klanten aan de slag te gaan. Je bent daarin ondernemend en initiatiefrijk, hebt inzicht in wat onze concurrenten doen en probeert hierop te acteren. Jij weet als geen ander welke tools & technieken je hiervoor kunt inzetten om targets te realiseren.

Je bent een kei in relatie management en gesprekspartner op C- level. Door de juiste vragen te stellen zorg je dat je bij de juiste persoon aan tafel komt. Om hierin succesvol te zijn heb jij ervaring in een commerciële of new business rol in de digitale wereld aan klantzijde. Een digitaal netwerk is dan ook handig.

Wat voor collega ben je?

Als senior Accountmanager ben je ambitieus, gestructureerd en betrouwbaar. Jij bent een energieke gesprekspartner en mensen voelen zich bij jou op je gemak. Je komt ‘natuurlijk’ over en niet ‘gemaakt’. Meedenken met de klant, goed kunnen luisteren, oplossingen aanreiken en doorzettingsvermogen hebben. Dat zoeken we in onze nieuwe collega.

Wij zoeken iemand die: 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • 5 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde heeft met aantoonbare commerciële ervaring
  • Ervaring heeft met grote klanten die beslissingen moeten nemen over projecten die een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen
  • Schriftelijk en mondeling ijzersterk is

Wat krijg je daarvoor terug? 

  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een informeel bedrijf

Nog steeds enthousiast? Leuk!

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Dit gaat heel gemakkelijk via onze company site. Binnen een week nemen we contact met je op.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246, of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Details

Post date
14 Dec 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
40 uur