Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Relationship Manager

32-40 hours
Relationship Manager 

Ben jij een onderhouder van robuuste relaties en bouwer van commerciële connecties? 

Wij zijn VI Company, een team van 50 collega’s met een passie voor (Fin)Tech. Groot genoeg om impact te maken, klein genoeg om persoonlijk te blijven. Samen bouwen we maatwerk apps en software voor de internationale financiële markten, waarbij onze specialiteit op vermogensbeheer ligt.  

Relaties onderhouden is een kunst, wetenschap en ambacht. En VI Company groeit. Daarom is het tijd voor de volgende stap: gestructureerd aandacht geven aan onze klantrelaties. Onze klanten liggen ons aan het hart en wij geven om duurzame, langdurige relaties – als Relationship Manager heb je dus een rol met flinke impact. 

 

Wat ga je doen als Relationship Manager? 

Je wordt de verbindende factor tussen VI Company en de klant, waarbij je klantrelaties onderhoudt op elk vlak. Je komt terecht in het commerciële team van VI en start met 5-8 key clients (waaronder ING, PGGM en BNP Paribas). Grote en serieuze financiële namen (die stiekem wel gewoon sneakers, jeans en een t-shirt dragen als ze bij ons op kantoor werken). Het business domein en integriteit staan op #1. Je hoeft geen finance expert te zijn, maar moet dit type wereld (willen leren) begrijpen in de relaties die je onderhoudt. 

 

Concreet? 

 • Je bent het gezicht van VI Company, online en offline. Je schuift aan bij kwartaalgesprekken, stuurgroepen, ambassador-dagen en klantbezoeken. Zichtbaarheid is key.  
 • Je weet je te verplaatsen in klantwensen- en behoeftes, brengt deze in en geeft daar commerciële opvolging aan. Wat staat bovenin en waar kunnen wij helpen? 
 • Je monitort onze client happiness en springt bij waar nodig. Wanneer iets escaleert ben jij op de hoogte en weet je wie er ingeschakeld moet worden. 
 • Je kent de agenda’s van je klanten en hebt follow-ups bij projecten die bijna aflopen (zodat deze dus uiteindelijk niet aflopen).  
 • Je helpt mee met het pitchen van nieuwe diensten bij klanten en initieert en leidt kennis-sessies met klanten. Hier sta je niet alleen voor! Wij helpen je met de benodigde domeinkennis. 
 • En last but not leastHet allerleukste onderdeel, de admin! Je houdt de contactmomenten goed bij in ons CRM, zodat alle stakeholders over dezelfde informatie beschikken. 

 Je werkt samen met Nick (CCO), onze consultants en de projectmanagers. Je wordt betrokken bij de gehele Customer Lifecycle, zodat klanten je kennen van begin tot eind. Daardoor weet je wat er speelt, niet alleen op werkvlak. Een verjaardag of trouwerij? Dan besteden we daar aandacht aan, want wij geven om die personalisatie. En dit doe je niet alleen vanuit de grootste havenstad van Europa. Ons stadse Rotterdam verlaten voor klantbezoeken binnen/buiten de EU horen er ook bij.  

 

5 vinkjes die wij zetten 

 • Salaris tussen €3500 en €4250 plus een 13e maand, 8% vakantiegeld, mobiliteitsregeling en de optie om aandelen te kopen en co-owner van VI Company te worden. 
 • Een open, warme en innovatieve bedrijfscultuur waar we het beste in elkaar naar boven willen halen. 
 • Vrijheid en flexibiliteit om een goede werk-privé balans voor jezelf te creëren. Je kind tussendoor ophalen van zwemles, 32/36/40u werken per week, of deels vanuit huis/de klant. Het kan allemaal. 
 • Ruim opleidingsbudget, trainingsdagen en €750 om je thuiskantoor in te richten zodat je daar ook op je (werk)plek zit. 
 • In-house masseur, dagelijks verzorgde lunch, teamborrels en etentjes, gaming rooms, jaarlijks VI-kend, goede hardware en een ruim kantoor naast Station Kapsalon.  

 

5 vinkjes die jij mag zetten 

 • Je hebt ervaring (+/- 3 jaar) opgedaan in een gerelateerde rol (denk business consultancy, accountmanagement binnen IT/Finance) – bonus als dit in de wondere wereld van beleggen was! 
 • Je vindt het leuk om relaties te bouwen (zowel online als offline) en om te zetten naar commerciële relaties, waarbij consultative selling jou niet onbekend klinkt. 
 • Je bent cultureel sensitief, empathisch en houdt rekening met verschillende karakters en persoonlijkheden. Niet iedereen kan de Nederlandse directheid waarderen 😉.   
 • Je zet onze klanten op #1. Je belooft niet alleen, maar maakt het waar. 
 • Je slaat de brug tussen operations en IT. Interesse in de technische kant van het product en de processen is belangrijk. 

  

Team up!  

Zie jij VI en deze rol als jouw potentiële nieuwe (werk)plek? Laat het ons weten! Ook als je nog vragen hebt, helpen wij je graag verder. Solliciteer direct via dit platform, stuur een mailtje naar hr@vicompany.nl of WhatsApp/bel met Wico (onze HR Engineer) via +31 (0)6 43 25 37 15. 

Details

Post date
01 Aug 2022
Salary range
3500 - 4250
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur