Marketing Stage
40 hours
Wat ga je doen?

Als marketing stagiair bij M2mobi kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en help je ons onder de aandacht te brengen bij zowel potentiële als bestaande klanten. Je krijgt de vrijheid om te onderzoeken op welke manier dit het beste mogelijk is en mag deze uitkomsten meteen in praktijk brengen.

Je gaat werken aan het marketing- en communicatiebeleid van M2mobi en hoe dit het beste in te richten. Zelfstandigheid is daarom een belangrijke factor in deze stage; je creativiteit zet je in om met oplossingen en ideeën te komen. Je kan denken aan het schrijven en samenstellen van marketingmateriaal voor de lancering van een nieuwe app. Maar ook aan het bezoeken van evenementen, bijhouden van onze social media en het posten van blogs op onze website. Jij hebt de kennis en kan ons vertellen wat werkt en wat niet.

Daarnaast geven wij je de ruimte om je te verdiepen in tools als Google Adwords en Analytics.

Je hebt een passie voor alles wat met mobiel te maken heeft en ziet net als wij mogelijkheden in de nieuwste technologieën, zoals wearables, beacons, VR, AR, etc. Ook weet je hoe belangrijk externe communicatie is om doelen te bereiken. Je bent proactief en neemt initiatief.

Daarbij:

  • Heb je aan 2 woorden genoeg om een hele zin te schrijven
  • Heb je enige ervaring met Photoshop
  • Weet je hoe je social media kunt inzetten om je doelen te bereiken

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren.

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Wij zoeken iemand die

  • Student is van een relevante HBO of WO opleiding
  • Voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf september 2021
  • Goed zelfstandig kan werken
  • De trends op het gebied van mobiele marketing onderzoekt
  • Een goed woordje Engels spreekt

Details

Post date
29 Apr 2021
Employment
Stage
Number of hours
40 uur