Managing Director Digital Business Solutions
32-40 hours
Van start-up naar scale-up: ben jij de ondernemende general manager die een nieuwe venture naar de volgende fase brengt?

Voor Hoppinger Business Solutions zijn we op zoek naar een Managing Director die samen met het team de groeiambities van deze onderneming en haar klanten waar gaat maken.

Hoppinger Business Solutions is in 2020 ontstaan als zusterbedrijf van Hoppinger vanuit de visie dat digitalisering of digitale transformatie begint met data. Hoppinger Business Solutions helpt bedrijven en organisaties om data onder te brengen in de juiste bronnen, om databronnen te integreren, data te ontsluiten voor BI-doeleinden en data beschikbaar te maken voor betere of nieuwe digitale services en proposities.

Om verder vorm te geven aan de visie en groeiambities, is de groepsdirectie op zoek naar een ondernemende en ambitieuze Managing Director. Als Managing Director ben je actief bezig met groei. Groei van de klantenkring, van de propositie, van het dienstenportfolio, van de businessmodellen, van het team en van de organisatie.

Met wie doe je dit?

Natuurlijk doe je dat niet alleen, en niet vanaf scratch. Er is al een beginnende klantenkring en opdrachtenportfolio, een team bestaande uit enkele consultants, engineers en een Head of Technology, en uiteraard een prachtige werkomgeving in een modern gerenoveerd pakhuis in Rotterdam.

Bovendien kun je meeliften op de ervaring van de groepsdirectie, het management van de zusterbedrijven en de kennis en kunde van alle medewerkers van de Hoppinger Group. Want dit is niet voor het eerst dat we vanuit of naast Hoppinger een nieuwe venture starten; de learnings, best practices en succesfactoren van die eerdere ventures bieden een springplank om ook van Hoppinger Business Solutions een succes te maken.

Altijd al een ondernemende, eindverantwoordelijke rol willen hebben in het digitale werkveld? Dit is je kans!

Jij

 • Houdt van uitdaging!
 • Bent ondernemend en hebt een sterke commerciële drive;
 • Bent data minded en tech savvy;
 • Beschikt over ca. 10 jaar werkervaring in general management of commerciële rollen, waaronder bij een digital agency of IT-dienstverlener;
 • Hebt een masterdiploma in de richting van informatica of bedrijfskunde;
 • Hebt ervaring met go-to-market en de (digital) marketing van nieuwe businessproposities;
 • Hebt ervaring met het bouwen en leiden van een team en organisatie en beschikt over ruime people skills;
 • Hebt ruime en relevante ervaring met de Salesforce Suite en/of de Microsoft Dynamics 365/Azure/Power-suites
 • Bent ambitieus, strategisch en zorgt ervoor dat dingen voor elkaar komen;
 • Bent communicatief sterk en drukt je professioneel uit in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • Bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Details

Post date
21 Jun 2021
Salary range
-
Employment
Baan
Number of hours
32-40 uur