Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

iOS Developer

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

M2mobi is de beste mobile agency van Nederland en wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie tot development & onderhoud. Dit doen wij voor bekende merken zoals AH to go, Fit For Free, Heineken en VGZ.

 

For this role we are looking for candidates based in The Netherlands

 

Bekende merken vragen ons bureau te helpen om de beste app te maken omdat wij de expert zijn. De iOS SDK kent dan ook geen geheimen voor je. Met Cocoapods, Swift en Objective- C en/of XCode heb je al enkele jaren ervaring. Daarnaast is het een mooie must have als je ervaring hebt met analytics, bug reports en deployment tools om feedback over jouw app te verzamelen. Denk aan Google Analytics, Testflight en Fastlane.

 

Ieder project is anders en dat maakt het werken als iOS Developer bij M2mobi afwisselend en uitdagend. Er is ruimte om te spelen met nieuwe technologieën zoals machine learning en AR. Dus werken aan toffe nieuwe features en niet alleen maar saaie bugs fixen.

 

Bij M2mobi werken we met de nieuwste technieken en het ontwikkelniveau ligt hoog. Met jouw enthousiasme om nog (veel) beter te worden en te leren van onze senior ontwikkelaars zit je bij M2mobi dus op de juiste plek. Ontwikkeling is belangrijk, bij elk project en iedere release willen wij nog beter worden.

 

Wij werken voor veel verschillende klanten, vaak doorlopend, aan uitdagende projecten. Als iOS Developer bij M2mobi werk je daarom samen met je collega’s van andere afdelingen, zoals de Android Developers, je collega’s van Quality & Test, de UX Designers en Backend Developers in afwisselende SCRUM teams.

 

Wat voor collega ben je?

Naast een software ontwikkelaar in hart en nieren deel je onze passie voor mobiel. Communicatief ben je sterk en je bekijkt zaken vanuit een gebruikersperspectief. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

 

Wij zoeken iemand die:

– Een afgeronde technische HBO of WO opleiding heeft

– Apple addict is

– 3 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van iOS applicaties

– De laatste ontwikkelingen binnen de Apple software volgt

– Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt

 

Wat krijg je daarvoor terug?

– Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding

– Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een jong en informeel bedrijf

– Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

 

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

 

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Post date
24 Nov 2020
Employment
Baan