Digital marketing strateeg
32 - 40 hours
Als digital marketing strateeg ga jij voor the next level. Niet alleen in je eigen carrière, maar ook voor onze klanten en je eigen team van marketeers. Of het nu gaat om het zien van kansen, bepalen hoe de klant zijn bedrijfsdoelen gaat halen of de digital marketingstrategie ontwikkelen, jij bent een volwaardige gesprekspartner. Je presenteert, leidt sessies, neemt luisteraars mee in kansen en komt met concrete antwoorden. Hierin treedt je daadkrachtig op en weet je uit ervaring waar je het over hebt. Kortom, we zoeken een senior die zijn strepen verdiend heeft en waarin onze klanten vertrouwen hebben.

 

 • Toffe klanten (o.a. Vos Logistics, KiKa, Autohopper, etc).
 • Verantwoordelijk voor digital marketingstrategie en zorgdrager voor de realisatie.
 • Sessies, brainstorms en gesprekken op strategisch niveau.
 • Visie over ontwikkeling van het team.

 

Je bent de eigenaar van projecten en daarmee de eindverantwoordelijke voor het (door)ontwikkelen van de website en de online strategie van onze klanten. Hun stip op de horizon hou jij in het oog en jij zorgt dat doelen gehaald worden. Om daar te komen, spar je met de klant, je team en andere collega’s zoals designers en developers. Jij neemt graag het voortouw en wijst zowel klanten als collega’s strategisch de weg. Dat leidt tot continue groei, niet alleen voor klanten, maar je krijgt het ook voor elkaar om jouw team intern te laten groeien en ontwikkelen.

Jouw team is onderdeel van team Creative en bestaat uit twee CRO/SEO specialisten. Je werkt samen met UX’ers, visual designers en developers. Met hen ben je in staat om het EF2 team te laten groeien, nog beter te worden en concreet resultaat te behalen. Om de ambitie van de klant te realiseren, werk je daarnaast samen met marketeers bij de klant én met externe bureaus die gespecialiseerd zijn in offsite marketing.

Hét grote voordeel van werken bij EF2 is dat je snel schakelt met creative en digital. In no-time haak jij de juiste collega aan. Wat getest is of aangepast moet worden, kan op korte termijn in het design en in de techniek gerealiseerd worden. Ideaal voor iemand die kansen wil pakken!

 

Waarom je bij EF2 wilt werken? Omdat je:

 • Minimaal 10 jaar ervaring hebt. Als marketing manager of product owner, aan de bureaukant.
 • graag samenwerkt in een compact team van 20 tot 25 specialisten.
 • het leuk vindt om klanten strategisch te adviseren, jouw plannen te presenteren en te sparren met collega’s.
 • visie hebt om je eigen team te laten ontwikkelen en groeien op het gebied van CRO en SEO.
 • het leuk vindt om de relaties te onderhouden met bureaus waarmee EF2 samenwerkt.
 • daarbij graag het initiatief neemt en zaken naar je hand zet.
 • een kick krijgt van strategisch advies en organisaties graag naar ‘the next level’ tilt.
 • houdt van werken met deadlines, in een dynamische omgeving.
 • nooit stilstaat en elke dag wilt leren (10% zelfstudie per week + studiebudget).
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar bent.

 

EF2: een moderne werkgever met vele mogelijkheden

Een drukke, verantwoordelijke baan? Dat klopt zeker, maar daar staat veel tegenover! Je komt terecht in een super betrokken team, waar iedereen zich binnen de kortste keren thuis voelt. Collega’s hebben oprechte interesse in elkaar en er wordt veel tijd vrijgemaakt voor leuke dingen mét elkaar. Van toffe uitjes en weekendjes weg tot fijne borrels na het werk. Het is er allemaal. Sowieso biedt EF2 jou een inspirerende werkomgeving. Wat wij daarmee bedoelen merk je zodra je het gebouw binnenstapt! En hebben we al benoemd dat je hier nooit stil staat? Iedere werknemer is hier de regisseur van zijn of haar carrière en leert doorlopend bij, tijdens teamtrainingen of opleidingen op maat. Nieuwsgierig geworden? Hopelijk zien we jou snel, tijdens een eerste kennismaking!

Details

Post date
26 Apr 2021
Employment
Baan
Number of hours
32 - 40 uur