Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Development stagiair

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Stimmt is op zoek naar een development stagiaire vanaf september 2020.

 

Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jouw skills als designer of developer los te laten op veelzijdige praktijkopdrachten. 

 

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Freshtival, SciSport, boxers.nl, Sigmax, Switch en Sam Feldt. Het bedrijf is in Enschede (hoofdkantoor) en Amsterdam gevestigd. Stimmt is ruim 10 jaar geleden opgericht en is sindsdien 5 keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op dit moment werken er 16 werknemers bij Stimmt.

 

Dus ben je op zoek naar een stage op het gebied van (front-end of back-end) development en wil je vanaf september onderdeel zijn van ons team en werken in ons gloednieuwe kantoor in Enschede? Join our team – mail ons op jobs@stimmt.digital.

Details

Post date
24 Nov 2020
Employment
Stage