Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Developer stage (Frontend, backend of full stack)

32-40 hours
Bij Unc Inc ontwikkel je voor positieve impact. In een hecht team werk je samen aan innovatieve producten voor missiegedreven merken. Digitale tools, platformen, websites, apps, alles wat jullie maken moet mooi, functioneel en toekomstbestendig zijn. Met onze human centered benadering help je onze partners om waarde te creëren voor hun publiek.

Wat bieden wij 

 • €500,- bruto per maand
 • 4 of 5 dagen per week 
 • Volwaardig meewerken aan projecten 
 • Een eigen werkplek binnen een vast team 
 • Tijd en budget voor kennisontwikkeling (cursussen, evenementen e.d.)

Wat is vereist 

 • Relevante MBO, HBO of WO opleiding 
 • Ten minste 5 maanden beschikbaar
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling 

Wat ga je doen?

Als stagiair Development werk jij volwaardig mee aan verschillende en betekenisvolle projecten, in een klein, zelfsturend en multidisciplinair team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt soms direct schakelen met de klant, als je dat wilt. Je krijgt de kans je te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer. 

Je zal ingezet worden op taken die passen bij jouw kwaliteiten. Mocht dit frontend zijn dan kan je denken aan het implementeren van een frontend component vanuit ons headless framework die je moet stylen naar het aangeleverde design, met of zonder animatie. Eigenlijk dus alle taken die komen kijken bij frontend development binnen onze stack (React/Drupal).

Ligt jouw kennis en ambitie meer bij de backend, dan zal je bijvoorbeeld juist een API call maken voor het hierboven genoemde component of zul je andere functionaliteiten of business logica implementeren voor een van onze projecten. En voor een meer full stack stage zal dit wellicht een van bovengenoemde zijn, of beiden.

Wie ben je? 

Je vak is deels werk en deels uit de hand gelopen hobby; je bent een liefhebber en volgt nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je voelt je comfortabel bij het maken van responsive designs and het doen van crossbrowser development. Ook wordt je warm bij het gevoel van headless/ decoupled applicaties. Je bent verantwoordelijk en neemt initiatief. Bovenal ben je sociaal en hou je van gezelligheid. 

Wat wij je bieden

We bieden een stage voor vier of vijf dagen per week waarin jij je eigen stageplan bepaald en voldoende ruimte krijgt om deze te realiseren. Je krijgt een vaste stagebegeleider die je altijd kan raadplegen bij vragen. Je werkt echter niet onder hem maar naast hem. Je werkt in een vast team waarmee je alles uit het vakgebied en je teamleden haalt om zo het beste resultaat te krijgen. Dat betekent ook dat je met alle processen van het team meedraait als een volwaardig lid, zoals sprint planningen, retro’s reviews enzovoort. Bij Unc Inc ben je dus niet slechts een uitvoerder van losse klusjes, maar draai je volwaardig mee binnen het team. 

Naast positieve impact, selecteren we ons werk ook op technische uitdagingen. Zo programmeren we ook voor sensoren, beacons en Internet of Things. Ook doen we eigen projecten (bijvoorbeeld Coffee Copter). Dit doen we om spelenderwijs nieuwe dingen te leren. Verder krijg je de ruimte om kennis en inspiratie op te doen op eigen gekozen cursussen en evenementen. Maandelijks organiseren we ook een ‘Eve of Inspiration’ waar we de dingen die ons inspireren weer met elkaar delen. 

Sollicitatieprocedure

 1. Telefonische kennismaking HR
 2. Kennismaking stagebegeleider/ team

Ben je enthousiast? 

We ontvangen dan graag een motivatie. We horen daarin graag waarom je bij ons wilt komen werken en waarom we voor jou moeten kiezen. Mocht je projecten of voorbeelden hebben van werk waar wij enthousiast van worden, stuur die dan vooral mee! Je kunt ons bereiken via jobs@uncinc.nl. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31206892000.

Details

Post date
09 Nov 2021
Salary range
500 -
Employment
Stage
Number of hours
32-40 uur