Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Afstudeerstage front-end development

128-60 hours

Afstudeerstage front-end developerKom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een afstudeerstage met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomstage.Full-time / Part-time · Breda

Over ons
Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen wij de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.Bij Netvlies werken we zonder managers. Dit betekent niet dat je als stagiair aan je lot wordt overgelaten. Het betekent wél dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bijvoorbeeld om zelf je onderzoeksvraag te formuleren, zelf je planning te beheren en, samen met je begeleider, persoonlijke doelen op te stellen en hier tijdens je stage actief aan te werken.

Over een stage bij Netvlies
Hier krijg je de mogelijkheid om als volwaardig teamlid mee te draaien in een scrumteam en te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en trends. Je krijgt een persoonlijke begeleider met kennis en kunde op het gebied van front-end development en het gereedschap dat jij nodig hebt om aan de slag te gaan.

Volg je een HBO of universitaire studie? Denk je dat je binnen ons innovatieve en jonge team als een vis in het water bent en veel toegevoegde waarde kunt leveren? Wij geven ambitieus talent graag de ruimte om zich verder te ontplooien.

Daarvoor bieden wij..
een afstudeerstage als front-end developer met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een mooie stagevergoeding en een de juiste persoonlijke begeleiding vanuit jouw expertise zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Netvlies is een impactvolle en dynamische mensenorganisatie. Talent en innovatie staan centraal. Mensen werken zelfsturend. We werken multidisciplinair en agile samen vanuit uiteenlopende kennisintensieve opgaven en activiteiten. Intrinsieke motivatie is leidend. Mensen zijn gedreven en werken op basis van hartstocht en vakmanschap in een hoge dynamiek aan waardevolle resultaten voor onze klanten.We geven hier op drie praktische manieren gestalte aan:

  • Onderscheidende organisatiecultuur op basis van vertrouwen. Zonder klassieke hark en managers maar vanuit gedeeld leiderschap, eigenaarschap en zelfsturing.
  • Innovatieve manier van organiseren en matchen van talent aan werk (marktwerking) op basis van zelforganisatie.
  • Sociaal innovatieve manier van werken (human-centered), gestoeld op een ecosysteem op basis van (multidisciplinair) samenwerken en omgevingsfeedback als leidend beoordelingsinstrument.

Naast het betekenisvolle werk dat we realiseren voor onze klanten zien we Netvlies ook als een (maatschappelijk) opleidingsinstituut. Waarin we bijdragen aan zelfredzame, kritische en eigengereide mensen vanuit zelfreflectie, bewustzijnsniveau- en gedragsontwikkeling.

En natuurlijk altijd…

  • gezonde lunch van ons Marij
  • DOMIBO
  • BBQ op het dakterras
  • geen managers
  • legendarische PV uitjes
  • scrummen mét de klant

Details

Post date
14 Mar 2022
Salary range
-
Employment
Stage
Number of hours
128-60 uur