Zicht online
10-24
10-24

Zicht online is een full service internetbureau uit Rotterdam. Betrokken online partner voor online strategie, UX-design, visual design, webtechnologie en het verbeteren van conversie (CRO).

Voor je online business
We ontwerpen en ontwikkelen websites, platforms en portalen. Met alle aandacht voor je merk en met integratie van CRM en marketing automation software. Zo helpen we onze klanten een solide basis neer te zetten voor hun online business.

20 jaar ervaring
In ons 20 jarig bestaan hebben we waardevolle expertise opgebouwd in uiteenlopende sectoren. We werken voornamelijk voor organisaties met maatschapelijke impact die zich vaak midden in een digitale transitie bevinden.

Online partner
Het is onze drive om als online partner onze opdrachtgevers te inspireren en maximaal te ondersteunen in het behalen van hun online doelstellingen. Want een website laten maken doe je niet iedere week. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Met ons nauw op elkaar aansluitend aanbod van diensten ontzorgen we onze opdrachtgevers gedurende het hele ontwikkelproces, maar ook in alle jaren daarna.

We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze studio in hartje Rotterdam voor een kop koffie en een goed gesprek!

Contact information

Zicht online

Coolsingel 65

3012 AC Rotterdam

0102210200

info@zicht.nl

K.v.K. 27193376

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.