Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Poort80

25-49
25-49

Poort80 is een full service internetbureau. Onze kracht ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties.

Wij ontwikkelen e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie hebben wij expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, seo en online marketing. Onze manier van werken is direct en doelmatig; we denken zowel strategisch als praktisch met u mee en komen snel met effectieve oplossingen.

Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Poort80 is certified Umbraco-partner. Het content-management-systeem (CMS) van Umbraco is gebaseerd op Microsoft’s ASP.Net technologie. Onze developers zijn officieel door Umbraco gecertificeerd en zijn daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als het gaat om oplossingen voor hosting, levert Poort80 maatwerk. Een hoge mate van beschikbaarheid, uitstekende beveiliging en snelheid zijn daarbij gegarandeerd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare toepassingen en oplossingen voor het hosten van webapplicaties. Op elke schaal en niveau. Daar waar snelheid een belangrijke rol speelt, realiseren wij betere conversies. Hosting en het daarbij voortdurend verbeteren van de laadsnelheid, is essentieel om een succesvolle webapplicatie te verkrijgen.

Bekijk onze website op www.poort80.nl.
Zie ook Facebook en/of Linkedin

Contact information

Poort80

Pedro de Medinalaan 27

1086XP Amsterdam

0204894100

office@poort80.nl

K.v.K. 34097962

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.