Hoppinger
50-99
50-99
We love a challenge!

In een complexe digitale wereld maken we het voor merken en hun publiek zo makkelijk mogelijk. We vertalen uitdagende vraagstukken naar de beste oplossingen voor web en native. Uitgedaagd worden is essentieel voor ons. We pionieren met innovatieve technologie en opdrachten waarmee we impact kunnen maken.

Data is alles. We meten de resultaten van ons werk en gebruiken die om beslissingen te nemen. En we zijn kritisch, want we knokken voor keuzes die het beste zijn voor onze klanten en hun publiek. Zo maken we als strategisch partner digitale ambities waar.

Samen met opdrachtgevers formuleren we mijlpalen en creëren we concepten om die te behalen. We kiezen voor de technologie die het beste bij hun vraagstuk past. Websites en pagina’s optimaliseren we zodat ze beter converteren, en met online campagnes brengen we websites en apps onder de aandacht.

We zijn een digital agency in Rotterdam met 75 experts. Sinds 2001 specialiseren we ons in e-business portals, custom e-commerce oplossingen en complete digitale transformaties.

Contact information

Rotterdam

Lloydstraat 138

3024EA Rotterdam

info@hoppinger.com

K.v.K. 24300171

https://hoppinger.com
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.