GRRR – Creative Digital Agency
25-49
25-49
GRRR is een creatief digitaal bureau. We creëren digital identities, websites en apps. Maar als een poster beter werkt, why fight it? Meestal is het een combinatie: verschillende media die samenkomen om een compleet verhaal te vertellen. Als het maar impact creëert.

In 2003 waren we een van de eerste bureaus in Nederland die design en tech in één team combineerden. Dat je online en offline een integraal verhaal verteld is nu gemeengoed. Wij zijn daar nog steeds gemeen goed in omdat we “human-centered” werken. We helpen onze klanten door de ogen van hun klanten te kijken.

Zo maken we een verhaal simpel en inzichten verrassend. We doen onderzoek, zetten onze eigen expertise in en gebruiken service design technieken. Wij geloven dat delen de kern van innovatie is, daarom organiseren we workshops en lezingen, ook publiceren we en doceren we in Nederland, Frankrijk, de VS en Ghana. Ons team bestaat uit strategen, designers en developers.

‘Innovatie, door gebruikers echt centraal te stellen. We komen als RvB net terug uit de VS en kunnen zeggen: GRRR geeft ons het Silicon Valley gevoel’ – Chief Investment Officer, landelijke pensioenuitvoerder.

Contact information

GRRR – Creative Digital Agency

Prins Hendrikkade 21 D

1012 TL Amsterdam

020 – 32 077 08

info@grrr.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.