Crossmedia Communicatiegroep
25-49
25-49
Crossmedia Communicatiegroep: alle specialisten onder één dak.

Alle experts onder één dak; met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid.
Continue investerend in ons kapitaal: de kennis en het succes van de merken van onze klanten. Onder regie van één aanspreekpunt voor de klant en zonder management lagen. Vooroplopend bij innovaties maar wel “op de kleintjes blijven letten”. De Albert Heijn onder de communicatie adviesbureaus.

Onze visie
Vooruitstrevende merken (bedrijven, instellingen, producten, diensten, concepten) zoeken nu en in de toekomst steeds meer naar intrinsiek en extrinsiek onderscheid om meetbaar beter te kunnen presteren.

Onze missie
Wij helpen het merk van een opdrachtgever te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren (ontwerp) en via alle mogelijke middelen (cross mediaal) meetbaar bekendheid en voorkeur te geven aan dit merk. Voor iedere discipline is er een eigen expert: Strategy, Concept, Design, Engineering, Content, Activation, Loyalty, Data management en Campagne management

“When there is teamwork and collaboration, wonderful things can be achieved.”
Een merk is een verzameling van percepties in het brein van je doelgroep. Die percepties (touch points) moeten binnen de customer journey consistent op elkaar worden afgestemd. Dat vergt specialistische vakkennis van strategen, designers, developers, online consultants en data analisten. CMCG borgt al die specialisten onder één dak en ziet het als haar missie om al die specialisten aan één doel te laten samenwerken: het succes van jouw merk. Bij het werken naar een doel staat een prettige en effectieve samenwerking voorop; tussen onze consultants, designers en developers onderling en met onze klanten binnen een strategisch partnership. Succesvolle merken kennen namelijk geen grenzen als je samenwerkt!

Contact information

Crossmedia Communicatiegroep

Sixmastraat 15

8932 PA Leeuwarden

0513656999

info@cmcgroep.nl

K.v.K. 01067850

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.