4NG
Utrecht, Rotterdam, Amsterdam
100-250
100-250
Utrecht, Rotterdam, Amsterdam
We grow digital business
Wij zijn 4NG. Wij zijn digitaal. Wij zijn gedreven. Altijd begaan met jouw uitdaging. Wij leveren. Alles waar jij op digitaal vlak van wakker ligt of juist van droomt. Wij helpen. Wij zijn jouw strategische partner. Onze expertise en ‘’we simply deliver” mentaliteit helpen jou verder. “Because we grow digital business.”

Onze groep bestaat uit 5 labels; 4net Interactive, Arlanet, Brainbrothers, PossibleIT en Nextfields. Kijk voor meer informatie op http://www.4ng.nl

4NET part of 4NG helpt sinds 2002 bedrijven met hun digitale transformatie. In die tijd zijn we gegroeid van één vestiging in Driebergen naar een fullservice-bureau met locaties in Driebergen, Amsterdam en Rotterdam. Met een team van 85 digital experts leveren we dagelijks digitale oplossingen: van strategie tot managed services op het gebied van techniek, content, digital marketing, performance optimalisatie, sourcing en detachering.

Voor ons staat de business van onze opdrachtgevers voorop. Hoe kunnen we die in de digitale wereld verbeteren? Welke oplossingen passen het best bij juist hun business? Door oprechte interesse en betrokkenheid, juist op de lange termijn, laten we onze klanten beter digitaal presteren. Of dat nou via een maatwerk B2B webshop is, via een responsive app of business portal; strategie en techniek zijn onze middelen om dat doel te bereiken. En met succes. Toonaangevende klanten als Ajax, Keune, Wereld Natuurfonds Unilever, ANP, Buma/Stemra en TopCon vertellen daar op onze website meer over.

Kijk op http://www.4net.com om ons beter te leren kennen.

Arlanet part of 4NG.

Driving Digital /Forward

De technologie is niet meer de limiterende factor, dat is de partnership. Je hebt een partner nodig die jouw ambitie weet waar te maken en je meeneemt om dit doel samen te realiseren.

Arlanet, partner voor organisaties met digitale ambities

Wij zijn een innovatief en gespecialiseerd digitaal bureau gericht op het activeren van digitale ambities. Door slim gebruik te maken van techniek en data leveren wij full-service oplossingen en innovatieve digitale producten. Dit doen wij door het ontwikkelen van Digitale Platformen, B2B E-commerce oplossingen of maatwerk software, naadloos geïntegreerd binnen het bestaande IT-landschap.

Contact information

4NG

Hoofdstraat 23

3971 KA Driebergen

Bjorn@4net.com

K.v.K. 30185941

4NG

Willem Fenengastraat 4b

1096 BN Amsterdam

0624959013

bjorn@4ng.nl

K.v.K. 30185941

4NG

Prinsenkade 8

4811 VB Breda

076 530 2525

Bjorn@4net.com

4NG

Veerdijk 40-K

1531 MS Wormer

Bjorn@4net.com

K.v.K. 34165987

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.