Digital Help Squad biedt ondernemers belangeloos een helpende hand

15 Apr 2020

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het belang van digitale transformatie wordt in deze nieuwe periode van crisis eens te meer duidelijk. De beste digitale bureaus van Nederland bieden daarom gratis hulp met de digitale help squad.

Met elkaar kunnen wij veel meer. Dankzij digitale transformatie zijn we in staat om in tijden van ‘social distancing’ als maatschappij te blijven functioneren. Tegelijkertijd zijn kleine ondernemers, scholen en verpleeghuizen vaak digitaal nog niet klaar om aan de nieuwe eisen die corona aan ons stelt te voldoen. De Digital Help Squad helpt je daar graag een handje bij. Juist in tijden dat we even geen handen kunnen geven. 

De beste digitale experts van Nederland bundelen krachten om MKB-ondernemers in coronacrisis te helpen. Voor alle ondernemers die momenteel wakker liggen. Bijvoorbeeld fysieke kledingwinkels, kappers, schoonheidsspecialisten, sportscholen, vervoerders, bloemisten maar ook scholen, onderwijs en zorginstellingen.

Heb jij vragen als: hoe richt ik snel een online omgeving in voor mijn fysieke winkel die niet meer open mag? Hoe kom ik online van mijn winkelvoorraden af? Hoe verzorg ik digitaal onderwijs? Hoe houd ik online contact met familie? Mail ze naar: digitalhelpsquad@dutchdigitalagencies.com.

Digital Help Squad is een initiatief van DDA, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland. De vragen worden beantwoordt door leden van de beste top100 digitale bureaus van Nederland.