UX researcher

← Terug
  • permanent job
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Strategy and UX

Gaat jouw hart sneller kloppen van gebruikersonderzoek? Heb je al een paar jaar ervaring als researcher of ben je doorgewinterde senior in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw carrière bij Incentro.

Bij Incentro krijg je de kans om aan grootschalige projecten te werken en complexe websites te helpen designen. Onze klanten? We werken voor geweldige bedrijven als GrandVision, KPN, Vattenfall, Coop en Randstad. 

 

Als UX researcher ben je altijd op zoek naar nieuwe inzichten om zo de beste user experience te kunnen creëren. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor onderzoek naar het gedrag, wensen en behoeften van verschillende doelgroepen. Je werkt nauw samen met product owners, strategisten en designers om nieuwe digitale concepten te ontwikkelen en valideren. Dit doe je door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoekstechnieken zoals o.a. interviews, observatie en usability onderzoek. Op basis van nieuwe klantinzichten kan jij een advies uitbrengen over hoe een digitaal product of dienst kan worden verbeterd. 

 

Binnen Incentro word je onderdeel van onze harde kern van designers. We zijn een jong team van 8 gedreven designers met allemaal een eigen expertise. Elke maand komen we samen om kennis en inspiratie te delen en ervoor te zorgen dat we als design team steeds meer impact maken. Als UX researcher verwachten we dat je onze community helpt verder groeien en designers met minder ervaring op het gebied van user research ondersteund. Uiteraard ben je zelf ook nog lang niet uitgeleerd en biedt Incentro je voldoende uitdaging om nog verdere stappen te maken in je ontwikkeling.

 

Over jou.

Met een passie voor gebruikersonderzoek kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

• Afgeronde HBO/WO opleiding

• 3+ jaar ervaring met UX research

• Je bent empathisch, analytisch sterk en een echte probleemoplosser

• Ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek

• Kunt o.b.v. een klantvraag zelfstandig een onderzoek opzetten en weet welke methoden je moet gebruiken om de juiste inzichten op te halen

• Je kunt een advies uitbrengen over hoe een gebruikerservaring kan worden verbeterd en zet inzichten om naar concrete acties

• Communicatief sterk, je kunt jouw resultaten op een begrijpelijke en overtuigende manier presenteren

• Spreekt vloeiend Nederlands en Engels

• Ervaring in de consultancy een pre

 

Wat we jou bieden.

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.500 Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

 

Over ons.

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro. 

 

Start jouw carrière.

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.

 

 

Bekijk deze vacature