Social Advertising Consultant

← Terug
  • permanent job
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Strategy and UX

Vooruitstrevend. Creatief. Uitdagend. Of je nu werkt met data, technologie of een pingpongbatje. We zetten je in je kracht. Altijd vanuit de overtuiging dat je op je best bent als je doet wat je leuk vindt.

Merkle: een people based agency. Wereldwijd dé specialist in het leveren van gepersonaliseerde klantervaringen via alle digitale kanalen en platforms. We noemen het people based marketing en kunnen met trots zeggen dat we marktleider zijn. Met onze 25 jaar ervaring in Performance Media, Customer Experience, CRM, Loyalty en Marketing Technology leveren wij klinkende prestaties, waarde en concurrentievoordeel voor onze klanten. Ter ondersteuning van onze ambitie en groei zijn we op zoek naar een Social Advertising Consultant.

Genoeg over ons, laten we het over jou hebben!

 

Ben jij...

...op zoek naar jouw volgende avontuur binnen Social Advertising? Weet jij daarnaast wat Jack Dorsey, Mark Zuckerberg en Evan Spiegel met elkaar gemeen hebben? Heb jij een visie op het gebied van Social Advertising en ben je niet bang om die uit te dragen? Dan zoeken we jou!

 

Dit ga je doen...

- Je bent vanuit een data-gedreven focus de inhoudsdeskundige op het gebied social advertising voor bekende A-merken;

- Je gaat werken met alle social platformen die voor jouw klanten relevant zijn, van Pinterest tot LinkedIn en van Facebook tot TikTok;

- Je zorgt ervoor dat onze bekende klanten het maximale resultaat bereiken door het optimaal inrichten van social advertising campagnes;

- Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces, de optimalisatie en de innovatie van de social advertising campagne;

- Sparren met ervaren collega's hoe we social advertising voor jouw klanten naar een hoger niveau kunnen tillen;

- Je kijkt naar het grotere plaatje. Waarbij je veel in contact bent met verschillende teams binnen Merkle om te zorgen dat alle kanalen op elkaar aansluiten;

- Door middel van het inrichten van slimme social advertising breid je het aantal touchpoints in de customer journey uit. 

 

Daarnaast heb je...

- 2+ jaar ervaring in Paid Social Media advertising;

- Behoefte aan een groeiend team om je heen waarbij je je ervaring gebruikt om nieuwe collega’s op te leiden;

- De Drive om altijd het maximale resultaat te bereiken met de beschikbare middelen;

- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

- De volgende eigenschappen: creatief, verantwoordelijk, innovatief en leergierig.

 

Wat wij jou bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

- Een uitdagend leertraject met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door workshops en trainingen;

- Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Voldoende ruimte voor andere dingen naast je werk. Tafeltennis, (thema)borrels, feestjes, ‘op kamp’
met alle collega’s en meer;

- Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Je thuisbasis is het toffe G-Star pand designed bij Rem Koolhaas in Amsterdam om precies te zijn. En nee, dat vinden we niet alleen zelf, maar is echt zo! De redenen hiervoor zijn onder andere de gave inrichting, flexibiliteit en open ruimtes. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.


Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid.

 

Enthousiast? Reageer dan nu!

Heb je vragen over de functie of over Merkle? Neem dan contact op met Cilla van der Wiele , of stuur haar een appje: (06) 83 259 043. We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk deze vacature