Digital Designer Internship

← Terug
  • internship
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Concept & Design

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een intern Digital Design.

 

Wat ga je doen?

Als intern Digital Designer bij Essense maak je onderdeel uit van het team en help je mee met het creëren van state-of-the-art interfaces die er niet alleen pixel perfect uitzien, maar die gebruikers ook de ultieme gebruikerservaring geven.

 

We zoeken getalenteerde designers, maar zijn ook op zoek naar de perfecte Essense-fit. Iemand die eager is om te leren, niet vies is van uitdagingen en wil streven naar een duurzamere omgeving.

Bij Essense ontwerpen we digitale services in de context van de gehele customer experience. Je benadert de vraag van de klant zo breed mogelijk en vraagt door totdat je de kern eruit hebt gehaald. Én, afhankelijk van de klant en/of opdracht, ben jij ook degene die het definitieve ontwerp maakt of nauw samen werkt met UX. In deze internship zul je met de designers van Essense aan een opdracht werken waarbij we zelf een tool gaan ontwerpen. Daarnaast waar mogelijk meelopen met een van de designers. We matchen jouw talenten bij de juiste projecten, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

 

Je zal meer leren over visual design, interactie ontwerp, design systems en prototyping, maar aangezien we een service design bureau zijn zul je ook veel oppikken over journey mapping en klant sessies. En heb je zelf nog specifieke topics waar je meer over wil leren? Én zet je graag je tanden in een project om de klant te verrassen met jouw creatieve oplossingen? Dan ben jij degene wie we zoeken!

 

Wie ben jij?

- Jij bent nu bezig met HBO/WO-opleiding richting media, graphic of interaction design

- Jij hebt ervaring met Sketch, Illustrator, Invision, design libraries of andere design tools

- Jij bent een doener

- Jij hebt een passie voor het maken van state-of-the-art interfaces

- Heb je al ervaring met app design en de bijbehorende patronen? Dan is dit een grote plus!

 

Herken jij je in het bovenstaande? Dan zien we jouw motivatie en portfolio graag tegemoet. Om jouw sollicitatie goed te beoordelen hebben we een portfolio nodig. Mocht je deze (nog) niet hebben dan zijn we in ieder geval geïnteresseerd in het proces en de gekozen aanpak van jouw studieprojecten.

Bekijk deze vacature