Junior iOS Developer

← Terug
  • permanent job
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Development

Wat ga je doen?

M2mobi is de beste mobile agency van Nederland en wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie tot development & onderhoud. Dit doen wij voor aansprekende klanten zoals AH to go, Dubai Airports, Heineken en VGZ.

 

Als junior iOS developer bij M2mobi maak je deel uit van een jong en enthousiast iOS team dat er elke dag naar streeft om nog beter te worden. Het iOS team heeft een duidelijke mening over wat goede code is waardoor elk project dezelfde architectuur heeft.

 

M2mobi werkt doorlopend aan projecten voor veel verschillende nationale en internationale klanten in afwisselende SCRUM teams. Ieder project is anders en dat maakt het werken als junior iOS Developer bij M2mobi afwisselend en uitdagend. En er is ruimte om te spelen met nieuwe technologieën zoals machine learning en AR. Dus werken aan toffe nieuwe features en niet alleen maar saaie bugs fixen.

 

Als starter beschik je over de basisvaardigheid in softwareontwikkeling en heb je enige ervaring met Objective- C en/of Swift. Maar jouw enthousiasme en de wil om een steengoede iOS developer te worden is voor ons belangrijker.

 

M2mobi zorgt ervoor dat op de 1e werkdag je inwerkprogramma klaar ligt en je persoonlijke buddy klaar staat, zodat je zo snel mogelijk het gewenste niveau bereikt als junior iOS Developer.

 

Dus ben je starter, dan horen wij graag van je.

 

Wat voor collega ben je?

Naast een fijne collega ben je een software ontwikkelaar in hart en nieren en deel je onze passie voor mobiel. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

 

Daarnaast heb je een intrinsieke drang naar het leren kennen van nieuwe technieken en bekijk je zaken vanuit een gebruikersperspectief.
 

Wij zoeken iemand die:

- Een afgeronde technische HBO of WO opleiding heeft

- Een echte Apple addict is

- De laatste ontwikkelingen binnen de Apple software volgt

- Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt
 

Wat krijg je daarvoor terug? 

- Uiteraard een prima salaris

- Ondersteuning van jouw liefde voor techniek, mobiel en je vakgebied, denk aan het bezoeken van events, en persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding

- Kantoor in Amsterdam bij een jong en informeel bedrijf

- Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

 

Interesse? Leuk!

 

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

 

Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie. Wij willen veel van jou weten en jij wilt alles van ons weten.    

 

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 - 28560246 (of: 020 - 3540259) Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Bekijk deze vacature