PHP Developer

← Terug
  • permanent job
    • Den Haag, Zuid-Holland

  • Development

Wij zijn opzoek naar een PHP Developer met passie voor open source. Je kent de ins en outs van PHP en loopt voor op de laatste ontwikkelingen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Kun jij bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve code? Heb je een voorliefde voor back-end development? En ben jij een echte teamspeler?

 

Samen met een team van back-end developers en frontend developers zijn jouw taken binnen gracious het bedenken, implementeren, opleveren en documenteren van kwalitatieve code. Met jouw praktijkkennis, humor en gezonde overtuigingskracht weet jij je collega’s optimaal te laten profiteren van de diverse mogelijkheden op het gebied van PHP en back-end development.

 

Wie wij zoeken.

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

- Je hebt 3+ jaar relevante werkervaring en het liefst bij een bureau

- Ervaring met het ontwikkelen van nieuwe projecten;

- Een expert op het gebied van OOP;

- Ervaring met het gebruik van Nginx;

- Ervaring met het gebruik van databases: MySQL / MariaDB / Percona / MongoDB;

- Ervaring met het gebruik en maken van REST(ful) API’s

- Ervaring met agile (scrum) development en versiebeheer (GIT);

- Kennis van unit-, integration- en regression testing

- Kennis van Elasticsearch, Kubernetes en Docker (pré);

- Je bent altijd opzoek naar nieuwe technieken, zoals serverless computing, service meshes en machine learning

- Je bent een teamspeler, neemt het voortouw en geeft de richting aan

- Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels

 

Wat wij bieden.

- awesome job; Baanbrekende oplossingen voor A-merken die een plek winnen in onze prijzenkast.

- awesome salary; Een goed salaris, reiskosten-, onkostenvergoeding en opleidingsbudget.

- awesome gear; Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

- awesome place to work; Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, kart cups, lan parties en hover boards.

- healthy place to work; Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties. Onbeperkt squashen, een volle fruitmand en mineraalwater van de tap.

- awesome retirement; Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

 

 

 

 

 

 

 

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

Bekijk deze vacature