Magento Frontend Developer

← Terug
  • permanent job
    • Eindhoven, Noord-Brabant

  • Development

Wij zijn op zoek naar Magento webdevelopers die samen met ons willen groeien. Je bent een echte teamplayer en werkt samen met je collega's aan uitdagende projecten die volledig in eigen huis worden ontwikkeld.

 

Wat ga je doen?

Als magento webdeveloper ben je onderdeel van ons team en werk je dagelijks aan uitdagende projecten. Je neemt je verantwoordelijkheid, hebt oog voor detail en denkt proactief mee met je team en onze klanten. Als frontend developer werk je (op basis van ons eigen design) websites uit in HTML(5), CSS(3), Javascript (met React) en PHP. Onderwerpen als Sass, Javascript, LayoutXML, Require JS zijn ook bij jou bekend. Heb je kennis van GULP, Webpack, React en jQuery dan is dat helemaal mooi! Indien je het leuk vindt of de ambitie hebt om een team aan te sturen, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

 

Herken jij je in deze kenmerken?

Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als front-end developer en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

 

Verder ben jij een fijne samenwerkingspartner. We zoeken iemand die een fijne en professionele partner is voor zowel ons als onze klanten. Je enthousiasme is aanstekelijk, je gaat zelfstandig te werkt en voelt je verantwoordelijk voor de projecten waar jij aan werkt. Hierbij heb je een hand-on mentaliteit. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en haalt daarbij altijd je deadlines en bent hierbij breed geïnteresseerd en leergierig. 

 

Wat we jou bieden

Naast een club toffe collega’s die vaak lolletjes trappen, borrels organiseren en feesten bouwen zijn er nog een aantal extra’s waarmee we je in de watten leggen. Naast een fijn salaris bieden wij opleidingsmogelijkheden en bestaat er de mogelijkheid om events en seminars te bezoeken. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden.

 

Over We Provide

We Provide is een digitaal bureau gespecialiseerd in Magento e-commerce en op maat gemaakte weboplossingen. Wij zijn een jonge en ambitieuze bureau met ongeveer 30 professionals waar een gezellige werksfeer erg belangrijk is. Elke vrijdagmiddag luiden wij het weekend in met een borrel en ieder kwartaal organiseren we een uitje met het hele team.

 

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren en kennis met je te maken. Stuur je CV naar werken@weprovide.com. Vertel ons daarbij waarom jij voor We Provide wilt werken en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chertie Dirks, tel. 088-6000700.

Bekijk deze vacature