User Experience Designer

← Terug
  • permanent job
    • Amsterdam, Noord-Holland

  • Strategy and UX

In The Valley zijn we op zoek naar een ervaren User Experience Designer die bekend is met customer journey mapping, rapid prototyping en de Scrum methodiek

 

Als User Experience Designer ontwikkel je een excellente user experience over de verschillende touchpoints en devices en passend binnen de kaders van het merk. Samenwerken met Front-end en Visual Designers is voor jou vanzelfsprekend. Responsive, adaptive en fluid designprincipes pas je toe in je UX design en prototype. Ook toets je je concepten en designs wanneer mogelijk door middel van usability tests en weet je de uitkomsten/inzichten goed te vertalen naar je stakeholders. Je hebt oog voor micro interacties op bijvoorbeeld mobiel en weet deze samen met Front-end en Visual Designers tot leven te brengen.

 

Bij ons, of bij de klant op locatie, werk je binnen een multidisciplinair team dat bestaat uit o.a. visual design, user experience design en front-end development. Je stelt de eindgebruiker centraal en brengt zijn customer journey in kaart, welke je gedurende de uitwerking bewaakt en verder ontwikkelt. Je komt zelfstandig met creatieve oplossingen om onze output te verbeteren conform de meest recente online mogelijkheden. Je adviseert klanten over de communicatiekracht en functionele mogelijkheden van de verschillende touchpoints en kunt concepten in een vroeg stadium inzichtelijk maken met schetsen en prototypes.

 

Wie we zoeken

 

Streven naar de hoogste kwaliteit is een onderdeel van je persoonlijkheid en met die gedrevenheid motiveer je anderen. Vanzelfsprekend heb je een sterke affiniteit met design, branding, social en interactie.

 

Overige functie-eisen:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau

- Tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

- Op de hoogte van online ontwikkelingen en trends

- Vaardig met Sketch, Adobe Creative Suite, Axure etc.

- Gewend om met Agile methodiek te werken

- Bekend met rapid prototyping

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en communicatief vaardig

 

Over The Valley

 

In The Valley zijn we altijd hard aan het werk voor onze opdrachtgevers. Wisselende teams van professionals uit verschillende disciplines werken aan meerdere projecten tegelijk. In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Dat maakt elke interactie een moment van de waarheid. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen. Daarvoor creëren we, vanuit een duidelijke merkstrategie, optimale klantervaringen over alle kanalen.

 

The Valley werkt onder andere voor Nike TEAM, Tommy Hilfiger, Unilever, AkzoNobel, Verkade, Sultana, Hertog Jan, ONVZ Zorgverzekeraar, Basic-Fit, Fokker, Royal IHC, Renault, Raet, Rabobank, ABN AMRO, ICS, Nationale Postcode Loterij, Erasmus Universiteit, Pets Place, RealNext, ECT.

 

Solliciteren

 

Ben je flexibel, ambitieus en heb je een positieve instelling? Stuur dan je CV en motivatie naar jobs@thevalley.nl.

Bekijk deze vacature