Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Dutch Digital Day | It’s a wrap

27 juni 2023

Afgelopen vrijdag, 23 juni jl., was het dan eindelijk tijd voor het meest spectaculaire event van het jaar: Dutch Digital Day. Hét event van en voor de digitale branche. Een event dat verbindt, inspireert en informeert. En niet alleen dankzij de waanzinnige Nationale en Internationale line-up. Onder andere Carlijn Kingma, Chagall, Ersin Han Ersin en Noah Tucker wisten op een eigenzinnige manier het publiek voor zich te winnen. Grote verrassing van de dag was The Wong Janice, een celliste die haar muziek in het moment creëert en daarmee alle 450 aanwezigen wist te betoveren en tot rust wist te brengen.
Maar ook het publiek, de locatie en wederom het weer, stelden niet teleur. Een onvergetelijke 9de editie van Dutch Digital Day, georganiseerd door Dutch Digital Agencies, de branchevereniging voor digitale bureaus. Met zo’n 450 aanwezige leden, tech-enthousiastelingen, studenten en pers, zat de zaal bij LIEF vol.

De dag begon met het enerverende DDD Talent programma. Een ochtend waarbij 10 bureaus in de gelegenheid werden gesteld om hun meest typerende case te presenteren aan zo’n 100 CMD en ICT studenten. De kers op de taart van dit Talent programma was de Q&A, gemodereerd door Alain Dujardin van digitaal bureau Greenberry. In 45 minuten tijd werden de 4 panelleden aan de tand gevoeld door zowel Alain als de studenten over het leven en het werk bij een digitaal bureau.

LJ Rich pakte haar moment als moderator van het middagprogramma Dutch Digital Day en wist het publiek van begin tot eind te boeien dankzij haar tomeloze enthousiasme, humor en vragen aan de sprekers. Het aanwezige publiek kon dankzij een speciaal ontwikkelde app gedurende de keynotes vragen insturen die LJ Rich tijdens elk interview, welke op het podium plaatsvonden, aan de sprekers kon stellen.

Jim Stolze mocht het podium sluiten met zijn hysterische tech quiz. Met de quiz vielen er prijzen te winnen die ter beschikking werden gesteld door de sprekers. De dag werd als altijd afgesloten met een uitgebreide borrel en eten geserveerd vanuit verschillende foodtrucks.
Volgend jaar viert Dutch Digital Day haar 10-jarig jubileum.