Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Website en portals voor internationale kunstbeurs TEFAF

TEFAF
13 april 2023
Overig
Digitale Transformatie, Portals, Website

TEFAF (The European Fine Art Fair) organiseert elk jaar ’s werelds meest prestigieuze beurs voor kunst en antiek in Maastricht en New York. De beurzen trekken zo’n 100.000 bezoekers. TEFAF selecteert voor de beurs zo’n 300 van de meest vooraanstaande galeries en dealers ter wereld. Bij de organisatie werken 25 specialisten. WHITE herontwikkelde de website en portals van TEFAF met als belangrijke winst voor galeries, partners en leveranciers de digitalisering van alle services en diensten in de portal en de koppeling met Salesforce.

Het vraagstuk voor deze website

CTO bij TEFAF: “In september 2021 besloten we het bezoekersdeel en de portal van onze website een forse update te geven. Onze drie belangrijkste wensen waren: 

  1. van complex maatwerk naar een technisch eenvoudiger, open source-oplossing met een schaalbaar CMS op basis van bewezen technologie; 
  2. betere online diensten voor bezoekers én in onze portal; 
  3. een samenwerkingspartner met de technische know-how én sociale skills. Omdat we een klein team zijn, willen we een IT-partner die begrijpt wat we nodig hebben, die goed bereikbaar is en snel reageert op vragen en bij problemen. 

De oplossing volgde met Craft CMS als bewezen technologie

“Uit technisch marktonderzoek kwam Craft CMS als interessante optie naar voren. Wat ons aansprak was het gebruik van bewezen technologie, de modulaire opbouw, talrijke functionaliteiten en snelle schaalbaarheid. WHITE kwam al snel in beeld als partner. Dat ze Craft Enterprise Partner zijn, was voor ons een garantie voor de beste technische expertise. Vanaf het eerste contact voelden we een persoonlijke klik en vertrouwen; een blijk van de sociale skills die we zochten.”

Een verbeterslag in techniek, design en toegankelijkheid

“WHITE heeft de website volgens planning opgeleverd. Daarmee hebben we een enorme verbeterslag gemaakt in techniek, design en toegankelijkheid waarvan vooral de galeries, partners en leveranciers profiteren. Zij kunnen nu hun dagelijkse business op en rond de beurs in de portal regelen. Dankzij de koppelingen van Craft CMS aan CRM-systeem Salesforce en betalingssystemen Stripe en Mollie kunnen ze nu ook hun financiële transacties registreren.”

→ Bekijk hier onze volledige case study van TEFAF

Case informatie

WHITE

Parallelweg Oost 23

5555 XA Valkenswaard

hello@white.nl

Opdrachtgever

TEFAF

Bekijk de andere case van WHITE