Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Van startup naar dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland

Autohopper
17 mei 2022
Mobiliteit
Design, Website
Het online succes heeft er mede voor gezorgd dat er 100 vestigingen in Nederland zijn geopend en er een continue omzetstijging is sinds 2012.

 

Bedrijfsgroei dankzij een slimme en effectieve website

Het doel van Autohopper is om klanten zo eenvoudig mogelijk een auto te laten huren bij jou om de hoek. De complete branding is daarop aangepast. Een eenvoudige uitstraling. In 2022 is de nieuwe website ontwikkeld, waarbij alle data die we 10 jaar lang hadden verzameld is geïntegreerd.

Vele banden maken licht werk. Dat is een van de krachtige oneliners die we hebben geïntroduceerd bij de vernieuwde branding van Autohopper. Een branding die zich kenmerkt door de herkenbare, heldere kleuren en krachtige teksten. Dit is doorgevoerd in het wagenpark, op social media, in advertenties en uiteraard op de nieuwe website.

API koppeling met verhuursysteem

Voor Autohopper zelf moest het makkelijker worden om verhuur aanvragen te verwerken. Daarom hebben we de website gekoppeld aan de rental software van Autohopper. Onze zelfgebouwde API koppeling voegt een online reservering van een huurauto direct toe aan de verhuurplanning van de gekozen vestiging.

 

Van Drupal 6 naar Drupal 9

Met Drupal 9 wordt voortdurende innovatie beloofd. Dat betekent dat nieuwe functionaliteiten elkaar sneller zullen gaan opvolgen. Het systeem is flexibeler dan ooit. Daarmee is jouw organisatie, nu al met Drupal 8, maar straks helemaal met Drupal 9, klaar voor de toekomst! Voor Autohopper betekent dat een veilige en stabiele website en met actuele order informatie voor de vestigingen.

 

Succesvol door conversie optimalisatie

Ook na de livegang van de website zijn we vanaf het begin blijven optimaliseren. Alleen zo kan Autohopper het beste resultaat uit de website halen voor alle vestigingen. Dat betekent teksten optimaliseren, A/B testen en de snelheid van de website continu verbeteren voor een betere gebruikservaring.

Case informatie

EF2

Vendelier 6B

3905PA Veenendaal

0318 - 500 800

info@ef2.nl

Opdrachtgever

Autohopper

Bekijk de andere case van EF2