Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Meertalige corporate website voor zuivel multinational

Interfood
03 november 2022
FMCG
Website

Zuivelproducten gebruik je elke dag. En wist je dat de kans heel groot is dat een of meerdere van die zuivelproducten geproduceerd zijn door Interfood? Interfood is namelijk een grote, globale speler in de zuivelmarkt.

Met meer dan 350 medewerkers bedienen ze meer dan 3000 klanten en leveranciers over de hele wereld. Dit alles is in 1970 begonnen in ons kikkerlandje en ondertussen doorgegroeid tot kantoren in maar liefst 14 landen. Interfood produceert kaas, boter, melk en melkpoeders voor onder meer de bakker-, ijs- zuivel- en banketindustrie.

Nieuwe website als onderdeel van rebranding

Een aantal jaar geleden ontwikkelden we de voorgaande website al voor Interfood. Die website is toen super snel gelanceerd en was wat eenvoudiger qua opzet. Ondertussen is Interfood een paar jaar verder en na een rebranding project kregen wij de opdracht de website compleet te vernieuwen. Het design van de nieuwe website heeft Interfood zelf aangeleverd en in nauwe samenwerking hebben we dit vertaald naar een moderne, meertalige website in Craft CMS.

Met meertalige corporate website klaar voor wereldwijde markt

Het eindresultaat mag er zijn: een duidelijke corporate website in 5 wereldtalen, waaronder Russisch en Mandarijn, waarbij zelfs de video content is geoptimaliseerd voor weergave in China. Het CMS is ingericht met multifunctionele contentblokken waarmee Interfood zelf alle kanten uit kan. Zo bouwen ze nu in een handomdraai een grid, bestaande uit blokken met tekst, foto’s, video’s en/of call-to-actions. Voor het direct doorzetten van sollicitaties naar de HR afdeling maakten we een handige koppeling met vacaturesysteem Daywize.

De nieuwe corporate website van Interfood ziet er gelikt uit en staat klaar voor het bedienen van hun internationale doelgroep!

Bekijk hier onze volledige case study van Interfood

Case informatie

WHITE

Parallelweg Oost 23

5555 XA Valkenswaard

hello@white.nl

Opdrachtgever

Interfood

Bekijk de andere case van WHITE