Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Maatwerk online kunst retail platform

Online Gallery
Retail
Design, Portals, Website
Het leven van een kunstenaar bruist van creativiteit, maar mist vaak een tintje commercie. Het is natuurlijk ook enorm lastig om jouw kunst goed in de markt te zetten. Kunstgaleries zijn vaak duur en hebben een lokaal bereik. Precies hieruit is het idee ontstaan om een online platform te ontwikkelen dat kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar brengt! En zo was Online Gallery geboren.

Een flinke uitdaging, omdat met het online platform gefocust wordt op een uiteenlopende groep gebruikers. Ieder met hun eigen wensen en gebruikersgedrag. Tijdens de eerste fase van het project hebben Digital Impact en het team van Online Gallery uitvoerig gekeken naar de customer journey’s van de verschillende doelgroepsegmenten. Vooral de oudere doelgroep is hierin niet buiten beschouwing gelaten. We hebben gefocust om het online platform juist ook voor hen gebruiksvriendelijk te maken.

Als snelst groeiende online kunstgalerij ter wereld is het van essentieel belang om het registratieproces zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Hierbij hebben we kritisch gekeken naar de wensen van de gebruiker en hierop de verschillende pakketten ingevuld. Het aantal gebruikers van de applicatie stijgt exponentieel, wat ons de taak geeft om continu en gedreven door data te optimaliseren. Daarnaast voeden we het online platform via Google marketing, social media advertising en gerichte re-targeting campagnes.

Case informatie

Digital Impact

Westblaak 180

3012 KN Rotterdam

0106690755

info@digitalimpact.nl

Opdrachtgever

Online Gallery