Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Groei van € 0 naar 50 miljoen omzet

Toelevering Online
24 mei 2022
Maakindustrie
Digitale Transformatie, Ecommerce, Online marketing

Toelevering Online is een kozijnplatform voor maatwerk kozijnen van hout, kunststof en aluminium. Al sinds het allereerste concept zijn wij nauw betrokken bij het opzetten en de groei van Toelevering Online. Van het kiezen van de merknaam tot het opstellen van de complete marketingstrategie: Moddit en Toelevering Online werken al jarenlang effectief samen om de beste (online) resultaten te behalen.

Van oriënteren naar online bestellen

Het bedenken van een krachtig concept is één ding, het laten slagen ervan is een tweede. Tussen online oriënteren op maatwerk kozijnen en het daadwerkelijk overgaan tot het bestellen ervan, zit namelijk een groot verschil. Dit kan alleen gerealiseerd worden door op de juiste manier en op het juiste moment in te spelen op de behoeften van de doelgroep.

Simpel en snel

Uit diverse klantonderzoeken bleek dat de kernwaarden ‘simpel en snel’ uitstekend aansluiten bij de behoeften van de doelgroep van Toelevering Online. Deze kernwaarden fungeren dan ook al sinds de start als basis om het complete marketingconcept verder te vormen. In alles wat we doen, zowel qua marketing als development, zorgen we ervoor dat het bestellen van kozijnen zo simpel en snel mogelijk gemaakt wordt voor klanten.

Blijvend testen en optimaliseren

Nieuwe ontwikkelingen in onze branche volgen elkaar in rap tempo op. Daarom staat ons team continu op scherp om nieuwe dingen te testen, zodat we kunnen blijven sturen op de gewenste conversie. Hiervoor vinden er geregeld CRO-meetings plaats, verwerken we relevante input vanuit klantervaringen en voeren we op micro- en macroniveau diverse A/B-testen uit om te zien wat het beste werkt voor deze doelgroep.

Zo kunnen we steeds blijven optimaliseren voor het beste resultaat!

Case informatie

Moddit

Marie Curiestraat 2

7442 DP Nijverdal

0548-612 805

hallo@moddit.nl

Opdrachtgever

Toelevering Online

Bekijk de andere case van Moddit