Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Freelance platform groeit 1.000% in een jaar

YoungOnes
09 februari 2022
Overig
Apps, Digitale Transformatie, Website

Via online platform YoungOnes regelen jongeren supersnel dagklussen bij toffe bedrijven. Nog geen twee jaar geleden was YoungOnes slechts een zinnetje op een post-it. Nu zorgen 200.000 aangesloten freelancers en 3.600 aangesloten bedrijven voor een miljoenenomzet. Hoe werkten Freshheads en YoungOnes het idee uit tot het succesvolle platform dat er nu staat?

 

Wat we hebben gemaakt

Samen met start-up YoungOnes, ontstaan vanuit uitzendorganisatie YoungCapital, ontwikkelden we een digitaal platform om freelancers te koppelen aan kortdurende klussen van mooie organisaties in de horeca, retail, logistiek of eventbranche. Een slimme en snelle manier van vraag en aanbod bij elkaar brengen, die vanaf dag één een schot in de roos blijkt te zijn.

Alles wat we met Freshheads maken, past bij ons en onze doelgroep.– Koen Graafmans, YoungOnes

Betrokken ontdekkers

“Je kunt heel lang nadenken over wat er zou kunnen gebeuren, maar je weet het pas zeker als je het test,” vindt strateeg Roel Tuerlings. “Onze filosofie was daarom: we zetten zo snel mogelijk een prototype van zo’n marketplace online en we kijken of het werkt.” Soortgelijke software lag al bij Freshheads op de plank, dus: hop – onderzoeken of het technisch werkt en wat het in de markt doet. Zo gezegd, zo gedaan. In Tilburg werd een aantal opdrachtgevers gevraagd om het platform te testen, samen met freelancers uit het netwerk van YoungCapital. Roel: “Al snel bleek een marketplace waar freelancers en opdrachtgevers met kortdurende klussen elkaar ontmoeten inderdaad een gouden kans in de markt te zijn. Toen konden we meteen door: opschalen, software finetunen en blijven monitoren wat er gebeurt.”

Meer over onze samenwerking en het succesvolle resultaat? Lees verder via https://www.freshheads.com/werk/youngones

Case informatie

Freshheads

Wilhelminapark, 21

5041 EB Tilburg

013 - 5390040

info@freshheads.com

Opdrachtgever

YoungOnes

Bekijk de andere case van Freshheads