Een WerkenBij website die zich onderscheidt!

Gemeente Stichtse Vecht
03 november 2021
Overheid
Digitale Transformatie, Online marketing, Website
Water overal, groene polders & meer bootjes dan auto’s: dat is gemeente Stichtse Vecht. Een uniek gebied tussen Utrecht en Amsterdam dat bruist van leven en natuur. Zeker niet verkeerd om voor deze gemeente te mogen werken! Het team van Werken bij Stichtse Vecht was dan ook klaar voor een nieuwe website die dit bruisende gevoel overbrengt. Een gave klus, waarbij de focus lag op: 

  • Visual Design: het neerzetten van een open & respectvol visual design met genoeg lef!
  • Het Open Webconcept: de componenten gebruiken en deze vertalen naar de nieuwe stijl.
  • Accessibility: de website toegankelijk/accessible maken voor iedereen uit Stichtse Vecht.

 

De zusjes van de WerkenBij website

De Werken bij Stichtse Vecht website is geen enigst kind. We hebben namelijk naast de WerkenBij website nog meer sub-websites voor de gemeente Stichtse Vecht mogen bouwen. De website voor het winkelcentrum Bisonspoor2020 staat al live. En binnenkort ook de website voor Sportpunt Stichtse Vecht. Zo halen we het maximale uit het Open Webconcept en de componenten op maat!

 

Hoe hebben we het makkelijk gemaakt?

Het proces en de nieuwe WerkenBij website zelf maken het makkelijk. Door in het bouwproces het Open Webconcept te gebruiken aan de achterkant, hadden we meer tijd & budget voor een onderscheidende & accessible voorkant. En onderscheidend is de Werken bij Stichtse Vecht website zeker! Het laat zien dat Stichtse Vest bruist en het lef heeft om het net anders te doen. Een kijkje nemen op de website? Klik dan hieronder!

Case informatie

Acato

Veenkade 48

2513 EH Den Haag

info@acato.nl

Bekijk de andere case van Acato