Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Een platform waar je je thuisvoelt

Staedion
24 november 2022
Overig
Design, Website

Staedion is de grootste woningcorporatie van Den Haag en omstreken. De woningcorporatie heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op het verbeteren van haar dienstverlening en ook online wilde de organisatie grote stappen maken op dit gebied. Naast de nieuwe look en feel heeft het gloednieuwe platform van Staedion nu nog meer een leidende rol  voor huurders en woningzoekenden. Daarnaast biedt het platform interessante content voor iedereen die betrokken is bij Staedion. En dit alles natuurlijk in het gebruiksvriendelijke Drupal 9 CMS.

Topservice voor huurders

Als huurder kom je zaken tegen die je graag op wilt lossen. Denk aan onderhoud en reparaties aan je woning of overlast veroorzaakt door buren of ongedierte. Allemaal situaties waarvoor je bij je verhuurder aan moet kunnen kloppen. Het nieuwe platform van Staedion is een belangrijke bron van informatie over verschillende onderwerpen waar je als huurder mee te maken krijgt. Kortom: alle informatie die jij als huurder nodig hebt, die vind je op het platform. Is het daarna duidelijk wat je met Staedion wilt regelen? Dan dien je jouw vraag of verzoek in via de Mijn Staedion omgeving.

Hulp voor woningzoekenden

De zoektocht naar een huurwoning in Den Haag kan een pittige puzzel zijn. Al helemaal als je op zoek bent naar een sociale huurwoning waar strenge regels voor gelden, zoals een inkomensgrens. De woningzoekende wordt op de nieuwe website goed geïnformeerd over de criteria om kans te maken op een sociale huurwoning. Hierdoor is het duidelijk wat je moet doen om uiteindelijk aan een passende huurwoning te komen.

Alles over woningcorporatie Staedion

Staedion draagt ​​een verantwoordelijkheid voor de stad, onder meer om stadsdelen veiliger en leefbaarder te maken. Het nieuwe platform is bedoeld voor iedereen die aan Staedion is verbonden: van huurder tot  gemeente, en van projectontwikkelaar tot stakeholder. Al deze doelgroepen worden voorzien van inspirerende content. Bijvoorbeeld artikelen zoals bewonersverhalen of woontips, nieuws- en persberichten, maar ook informatie over de projecten van Staedion voor de verdere ontwikkeling van gebieden. Daarnaast hebben we een Werken bij-pagina gerealiseerd, zodat potentiële werknemers meteen weten dat ze bij Staedion aan het juiste adres zijn voor een nieuwe uitdaging.

Case informatie

Flink

Regulusweg 5

2516 AC Den Haag

info@flink.nl

Opdrachtgever

Staedion

Bekijk de andere case van Flink