Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

E-commerce platform Girav

Girav
04 augustus 2022
Retail
Branding, Design, Ecommerce
Girav is één van onze langstlopende samenwerkingen. Girav is voor ons meer dan een specifieke case, het is een prachtig voorbeeld van de kracht van een langdurige samenwerking en hoe belangrijk kennis van design is voor e-commerce partijen die echt een merk zijn.

Een prachtig merk met prachtige producten

T-shirts die uit je broek kruipen, t-shirts die wel lang genoeg zijn maar veel te breed of t-shirts die na een paar wasbeurten tot een naveltruitje zijn gereduceerd. De oprichters van Girav kennen dit als geen ander en hebben daarom in 2010 zelf het heft in handen genomen om dit probleem radicaal op te lossen.  T-shirts opnieuw uitgevonden, radicaal beter en voor iedereen producten in de juiste lengte en van goede kwaliteit te vinden.

Tegenwoordig trouwens veel meer dan alleen t-shirts. Girav levert met pull-overs, overhemden, polo’s, etc. een compleet assortiment aan met onderscheidende bovenkleding in echt de juiste maat.

 

Meer dan alleen een webshop

E-commerce voor een merk als Girav is meer dan alleen een webshop. Met een duidelijke “online only” strategie, komt er veel kijken bij de uitvoering van e-commerce. De webshop zelf is uiteraard belangrijk, maar ook daaromheen komt er veel kijken met zaken zoals een PIM, applicaties voor het managen van maat-advies, integraties met platformen voor personalisatie, merchandising, filtering en search, etc.

Wat wij verzorgen is uiteraard het development (Magento, Laravel, WordPress) maar ook het UX/design, integraties met 3rd party tools, Performance-optimalisatie en advies bij e-commerce roadmap ontwikkeling.

Een intensieve samenwerking

Naast dat we al lang voor Girav werken, werken we ook heel intensief samen. In deze samenwerking kunnen onze sterke punten, het bieden van dedicated teams met focus op doorontwikkeling, ook sterk tot zijn recht komen.

Zo bieden we Girav een vast team met vaste developers, UX designers en een eigen product owner. Samen met de product owner van Girav werken we continue samen om strategie uit te voeren en de applicatie voortdurend door te ontwikkelen.

Top notch development voor high performance merken?

Stel je als merk hoge eisen aan doorontwikkeling, development en is design en performance van de applicaties in je e-commerce landschap essentieel, dan werk je met Mooore Digital. Wij zijn als bureau met doorgewinterde developers technisch zeer ervaren en bedreven en weten als geen ander wat er komt kijken bij het uitbouwen van dat e-commerce landschap.

Door daarnaast altijd met onze eigen designers en dedicated product owners te werken, kunnen we ook uitblinken in vloeiende doorontwikkeling waarbij user experience design geen ondergeschoven kindje is.

Case informatie

Mooore Digital

Oudestraat 216-N

8261CA Kampen

info@mooore.nl

Opdrachtgever

Girav

Bekijk de andere case van Mooore Digital