Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digitale cityguide van Den Haag

The Hague Marketing Bureau
18 november 2021
Travel
Design, Digitale Transformatie, Website

Den Haag: mooie stad achter de duinen. Weet jij al wat deze stad allemaal te bieden heeft? Kleine straatjes van het historische centrum om heerlijk in te verdwalen. Musea waar je je culturele hart ophaalt. De gezelligste cafés voor een Haags bakkie. En natuurlijk het strand waar je geniet van de zilte lucht en sportieve activiteiten. Dit alles en meer vind je op de digitale cityguide DenHaag.com. Weekendje Den Haag op de planning? Je vindt hier alle highlights en must-sees. Haagse roots? Deze website heeft ook voor jou verborgen schatten. 

Persoonlijke ervaring voor elke bezoeker
We trokken nauw op met onze opdrachtgever The Hague Marketing Bureau om twee belangrijke strategische doelen voor de website vast te stellen.
1. Den Haag neerzetten als dé stad voor je volgende citytrip.
2. Fungeren als online stadsgids voor zowel toeristen als inwoners van Den Haag.

Om deze doelen te behalen hebben we een gepersonaliseerde websitebeleving gerealiseerd, waarbij we met behulp van data optimaal op de behoefte van de bezoeker inspelen. Een combinatie van onder andere geolocatie, tijdstip en taal zorgt ervoor dat we de gebruiker continu voorzien van het best passende aanbod.

Rijke content met SEO-power
Er zijn eindeloos veel attracties en activiteiten in Den Haag. Met tal van attracties, musea, winkels, restaurants en bars hoef je je geen moment te vervelen. Om nog maar te zwijgen over de verschillende optredens, concerten en evenementen. Maar ja, waar begin je? De contentstrategie van de website zorgt ervoor dat deze selectiedruk zoveel mogelijk beperkt blijft en jij als bezoeker de perfecte dag kan plannen. De uitgebreide opbouw van themapagina’s en inspirerende artikelen helpt iedere bezoeker bij het maken van de ideale keuze. Zowel de toerist als de doorgewinterde Hagenees. Een ander voordeel van deze strategie is dat het een duurzame en effectieve oplossing is voor de vindbaarheid van de website.

Duurzame samenwerking
Natuurlijk ontstaan sites zoals DenHaag.com niet van de ene op de andere dag. Hiervoor hebben we een diepgaande samenwerking met The Hague Marketing Bureau. Op reguliere basis zitten we samen aan tafel om de website verder uit te breiden, te optimaliseren en te verbeteren. Neem vooral een kijkje en wie weet zien we je snel in onze mooie stad achter de duinen!

Case informatie

Flink

Regulusweg 5

2516 AC Den Haag

info@flink.nl

Bekijk de andere case van Flink