Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

De eerste lease-configurator van Nederland!

Justlease
01 november 2021
Mobiliteit
Design, Digitale Transformatie, Portals
Justlease is expert op het gebied van mobiliteit. Een van hun belangrijkste services: het aanbieden van alle mogelijke private leaseauto’s. Justlease kwam met de vraag of wij hun omvangrijke aanbod op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier toegankelijk kunnen maken voor de consument. Oftewel een unieke uitdaging: 

  • Geen handwerk meer! Auto’s op de website zetten was handwerk en met meer dan 20.000 configuraties is dat een hele grote kostenpost.
  • Elke auto online aanbieden! Door het manuele karakter van het werk waren sommige (niche) auto’s helemaal niet online te vinden. Zonde voor de liefhebber & een hoop gemiste sales kansen.
  • Kansen op het gebied van innovatie pakken! Een totaalbeleving die met de tijd meegaat en het de consument makkelijk maakt.

Samen zijn we op zoek gegaan naar de beste manier om dit in de praktijk vorm te geven. Het resultaat: de Carculator, waarmee iedereen makkelijk een private leaseauto naar wens kan samenstellen. Een knalgele R-line VW T-Cross met panoramadak en een dik soundsystem? We got it!

 

 

“Vanaf moment 1 hebben we er als team onze schouders onder gezet. Ik ben er enorm trots op dat we vanuit de data en klantfeedback een totaal nieuw concept in de private lease markt hebben neergezet. Samenwerking tussen business, UX en development was gedurende de afgelopen maanden optimaal.”

Tom Dwars – General Manager B2C Justlease

 

Dit is pas het begin…

De Carculator geeft de consument de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke en visuele manier een leaseauto te configureren en calculeren. Voor de consument een ideale vinding en voor Justlease de innovatie inhaalslag die ze voor ogen hadden. Justlease neemt met de eerste configurator voor leaseauto’s in Nederland een unieke positie in binnen de private leasebranche. En we zijn nog zeker niet klaar. We blijven de Carculator doorontwikkelen totdat iedereen z’n droomauto heeft gevonden. Dit is pas het begin…

Case informatie

Acato

Veenkade 48

2513 EH Den Haag

0703229481

info@acato.nl

Opdrachtgever

Justlease

Bekijk de andere case van Acato