Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Change inc – Platform

Change inc.
28 april 2022
Overig
Branding, Campaigning, Design
Hoe maak je van een ouderwetse nieuwswebsite een community met betrokken lezers? Hoe zorg je ervoor dat een mediamerk tot leven komt en daadwerkelijk mensen verbindt? In dit artikel bespreken we de case van Change Inc., hiervoor bekend als nieuwswebsite Duurzaam Bedrijfsleven. Op het platform is nog steeds nieuws te vinden, maar dan net even anders en met meer sjeu. Hoe kun je meer verbinden, meer beleving creëren, meer inspireren en resultaat behalen?

Bij Change Inc. liep het ontwerp van het nieuwe digitale platform gelijk aan het definiëren van een nieuwe merkpositionering en tevens naamswijziging. Change Inc. sprak tijdens de verschillende sessies de ambitie uit om dé online bestemming voor duurzame innovatie te worden. En dat betekent in de huidige maatschappij met alles wat er speelt nogal wat. Je bent niet alleen met het merk en de doelgroep bezig, maar ook intern moet er een shift gemaakt worden. De vraag was vooral hoe wij hieraan kunnen bijdragen door middel van eerdere ervaringen.

 

Nu het ‘wat?’ bekend was, kwam de vraag ‘hoe?’ Change Inc. deze ambitie zou gaan invullen. Wij keken naar wat de wereld op dit moment te bieden heeft. Internationale best practices zoals LinkedIn en Medium. LinkedIn als een sterke community van en voor professionals. En Medium als een platform met hoogwaardige content. Door het beste van die twee platformen te pakken en te plotten op de ambitie van Change Inc. werd dit een logisch vertrekpunt.

Case informatie

Bravoure

Oosteinde 23

1017 WT Amsterdam

0202629909

hallo@bravoure.nl

Opdrachtgever

Change inc.

Bekijk de andere case van Bravoure