Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Car sharing platform Stapp.In

Vecore
25 oktober 2021
Mobiliteit
Apps, Design, Digitale Transformatie
Stapp.in is het eerste en enige sleutel-loze autodeel concept in Nederland. Middels de Stapp.in app is het mogelijk om in Nederland en België gemakkelijk een deelauto te vinden, reserveren en gebruiken.

Uitdaging
In een economie waar gebruik belangrijker wordt dan bezit, wordt het delen van auto’s steeds vanzelfsprekender. Daarom kwam vanuit Vecore de vraag om een digitaal platform te bouwen dat mensen helpt om snel en eenvoudig een deelauto te reserveren en te gebruiken. Uiteraard op een flexibele en intuïtieve manier, zodat Stapp.in net zo vanzelfsprekend wordt, als car sharing zelf.

Oplossing
Stapp.in is het eerste en enige sleutel-loze autodeel concept in Nederland. De complexe technologie achter Stapp.in is niet terug te zien in de interface en de werking van de app (iOS en Android). Met je smartphone reserveer en open je eenvoudig en in een paar simpele stappen de auto die je nodig hebt. Geen onderhouds- en brandstofkosten, maar wel altijd een auto tot je beschikking. Flexibele mobiliteit noemen we dat.

Het beheer dashboard van Stapp.in geeft een realtime overzicht in waar welke auto’s zijn te vinden, welke auto’s zijn gereserveerd en door wie. Dat biedt transparantie, maar voor jou ook de veiligheid en zekerheid van een betrouwbaar reismiddel. Dus onbezorgd instappen met Stapp.in.

Impact
Stapp.in heeft inmiddels tientallen franchisenemers die dagelijks de voordelen van autodelen met Stapp.in ervaren. Er zijn in Nederland en België al meer dan 100 locaties waar deelauto’s te vinden zijn.

Case informatie

Gravity

Smallepad, 32

3811 MG Amersfoort

0882334500

info@gravity.nl

Opdrachtgever

Vecore

Bekijk de andere case van Gravity